• mNzJean
    hát azért a CB-n sem fenékig tejfel ám az élet , multkor a Viper Squadron nevü klánnal lett volna egy warunk , egész héten készültünk , taktikot gyártottunk stb.. a megbeszélt időben senki sehol a szerverükön , ez volt este hatkor , felmentem a ts ükre , elösször szó nélkül kivágtak , majd a 3. próbálkozás után szóba álltak velem, azt mondták ,hogy majd 8 kor warozunk , jó ok mondtam nekik ,mindegy csak legyen war mivelhogy nagyon készültünk rá , mondja a klán vezérük ,hogy 8 órakor 100 % ,hogy fönn lesznek a szerverükön , hát mondanom se kell 8 kor sehol senki , föl ts re ismét , benn vannak a WOW szobába és azt mondják ma nem waroznak ,de adnak egy ts ip-t ,menjek fel az egy másik klán talán lejátszák velünk a wart. Na akkor mondtam a hülye labanc gyereknek hogy aufwiedersen .Szóval ennyit a CB röl , és biztos nem ők az egyetlenek akik igy állnak hozzá.Most nem az ex ellen akartam beszélni , mert amit Rambo koléga leirt abban teljes mértékben igaza van , csak azért irtam ezt le ,hogy az éremnek mindig két oldala van , kinek ez jut kinek a másik.