Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olcsóbb, én is azzal kezdtem 😊 Anno SWG-t volt érdemes Bécsbõl hozni, fele annyi volt mint itthon ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez a patch dolog meg tiszta vicc (mondjuk szerencsére nekem nem jelentkezett még probléma vele). Legalább az EA adhatna valami kártérítést mondjuk akinek eredeti játéka van az visszakaphatná az ár felét!<#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Van pár hely a neten ahonnan emeld íjjal ugyan de tudsz ...
www.automex.hu
www.pcdome.hu
www.576.hu ...
Kihagytam valamit?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
1-2 napja MAP indulásnál felszállok az F22 vel USMC anyahajóról->befogtam egy teli csapatszállító kínai helit->elkezdem löni,de a légvédelem leszedett->de abban a pillanatban látom,hogy én is lelöttem a helit(5emberrel)->elkezdtem magamban vigyorogni->erre megfagy a kép->kicked for TK!!!
Szal szerintem ez a qrva teambalance miatt volt.Mert ahogy meghaltam,abban a pillanatban átrakott kínainak,és mivel az általam lelött ellenség a halálom után halt meg,így TKnak vette(bár a kiírásban nekem normális kill-t írt ki)
Sajátot meg semmi esetre sem löhetten le,mert mint írtam MAPindulásnál volt,és az összes társ mögöttem helyezkedett el(szal eltévedt rakéta sem lehetett)
Jajj,eltévedt rakéta meg a másik kedvenc!Hányszor volt olyan is,hogy üldözök egy ellenséges repülöt,és az lekanyarodik a stingeremröl,a rakétám meg új célpontot kereve sajátba csapódik!
De olyat véletlenül sem láttam,hogy ellenfélbe csapódott volna....
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
nemakarod lassan befejezni?
én egy hasonlo, kicsit gyengébb konfigon (3g p4, 1*1024ddr2, x800) játszottam 3*6 órát, ebbõl 2*6 órát már 1.01-el egy reccenés nélkül (najó egyszer elindult egy szarul ütemezett szervizprogi a háttérban, akkor szaggatott egy fél percet, de ez független a játéktól)
most attól, hogy valamit ellámáztál a gépeden ne a játékot szidd...
mielõtt ez is flémkeltõ hozzászólásnak minõsülne, pls ne válaszolj rá
htxvm
(nah heggesztek bannert...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mindig azt nyomattam singleben mikor unatkoztam és kopterezni szerettem volna, ugyanyis a botok csak az egyik helit vsizik el valami okból 😊
Remélem az összes ilyen balf@sz eltûnik idõvel ...
És is csak néztem. Szerintem kimondottan jó poén. <#vigyor2>#vigyor2>
Minden jog fenntartva!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A TK rendszeren télleg van mit javítani ... múltkor lámáskodok valamelyik szerveren, kanyarosok be egy sarkon aztán beleszaladtam egy srácba, aztán reflexbõl lelõttem, ment vagy 4 sorry, jelezte is hogy not problem úgyis belénkcsapott az Artillery ...
2 pályával késõbb meg kicked lettem túl sok teamkill miatt ... úgy hogy csak ez az egy incidens történt, jármûvet pedig nem vezettem ... érdekes 😊
Egy kicsit off ... vagy ez lesz az on? 😊
Tegnap eszeveszett jót játszottam egy ranked szerveren, voltunk vagy 16-an össz ... Kubra DAM, amcsi oldal (nem szeressem 😞 ) medic (Ezt viszont igen 😊 ) ...
Egyszer kiszedtünk 2-en egy support-os sráccal egy apc-t, majd elfoglaltunk egy zászlót úgy, hogy a hídról ledobáltuk paradicsommal 😊 szóval én dobáltam a medikitet, a srác a supportot, és elkezdtük szórni gránáttal ... amikor a srác meghalt felélesztettem, amikor én haltam meg, odajött , felvette a kitemet, felélesztett és szerepcsere 😊 Meg beragadtam egy épületbe úgy hogy kint egy Anti Air bigyó észrevett, és elkezdte lõni az épületet ... medic-ként nem sok mindent tudtam vele kezdeni, de védeni kellett a zászlót ... teledobáltam medikittel a földszintet, aztán kértem supportot .. és JÖTT!!! Bár igaz, hogy egy sniper, de amíg õ elvonta az Anti Air figyelmét, addig én kifutottam, és kiszedtem a kint álló telepített ágyúval 😊 Nagy game volt!
Ha csak repülök egész körben,akkor qrva ritka,hogy az assistpontjaim ne minuszban legyenek.Hála a sok kedves direktpunisholó baromnak.
A kedvenc "repülösBUG"om:Van,hogy saját célpontot ellenségnek mér be,azaz nincs kereszttel áthúzva...imádom!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ALAPBEÁLLÍTÁSKÉNT A PgDn A BÜNTETÉS!!!!!!!
JEGYEZZÉTEK MÁR MEG! PgUp - FORGIVE PgDn - PUNISH!!!!!!
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Meg a szerver beállításától föggõen büntet vagy nem ha nem nyomsz semmit, tehát akkor is büntetheted / büntethet téged.
<#banplz>#banplz>
Minden jog fenntartva!
Aztán rányomok újra, hogy join, és akkor minden gond nélkül belép, és játszok...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(Mielõtt valaki meg akarna kövezni: ritka, hogy el is sütném, és alapvetõen azért teszem, hogy ha az ellen elvinné, ne jusson messzre.
Minden jog fenntartva!
Repatarurgyán
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu