Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyszer azt mondjátok hogy aki unlockolja a fegyvereket az csítel .Utána hogy semmi elõnye nem származik belõle mert nem jobbak azok a fegyverek .Mellette meg mindeki hajt az unlockra pedig szerintük semmire nem jó . És kapom tucatszámra a PÜ-ket hogy hogy csináltam.
Na most akkor nem értem ti mit gondoltok errõl ....
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
melyik serveren vannak emberek mert a szervkereso nem talal magyar szervert?<#integet2>#integet2>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
(Egyébként nost nagyon keményen megsérült a lelkem, de tényleg).
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lehet hozzá tört pecs vagy ezt fel tudom így rakni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
abban azért bízok, hogy lesznek unlockos szerverek, h néha kiprobálhassam az elérhetetlent 😊
Forza.
(én voltam bannolva már te meg nem ...)
Létezik olyan dolog a világon , amirõl érdemben, értelmesen tudsz beszélni ? :-DDDD
ha nincs elõnyben a fegyverek miatt akkor minek aggódtok ?
amugy szvsz aki 5 éve játszik, napi X orát, az legkevésbé a fegyverek miatt lesz elõnyben 😉
Forza.

aztán restart és ha mini-img-d jo akkor 1böl tucc jáccani.
leköteleznél<#worship>#worship>
neked a kliens kell nem pedig a szerver!(LOL)
( az ovis durcit mikor fejezitek be ? )
Felraktam a 128MB server pecset nem volt semmi változás,az SG-re és egy pár serverre még mindig nem tudtam felmenni.Ezt írta ki:"You have an older version than the server."
Ezután felraktam a 13 MB pecset,mostmár el sem indul.
Fasza😞1 órával ezelõtt úgy ültem a gép elé hogy játszok egy keveset,most meg itt baszakodok ezzel a szarral<#falbav>#falbav>
Kérek minden hozzáértõt hogy bombázzanak az ötletekkel.Köszi!
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Vagy nem így van ? :-DDDDDD
Vagy ne adj isten nem ér rá 5 órát ülni a gép elõtt , hogy összehozza a pontot....
1000pont az elsö unlock egy nap alatt meg lehet szerezni szal egyáltalán nincs elönyben...
Csak a szád jár vagy le is mered írni ? :-DDDDDDDDDDD
A fegyverek erõsebbek pontosabbak . Ez így van akárki akármit mond . A spec fegyvere pl. közepes helyett magas sebzésü lesz és sokkal gyorsabban lövi ki a golyókat . Az unlockolható sniper az egyetlen nagyon magas sebzésû fegyver a játékban stb. stb.
A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora elõnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot .
Ebbõl a szempontból nem tartom csítelésnek és nagyon sok szerver üzemeltetõ sem aki all unlockall futtatja a szerverét éppen az egyenlõ esélyek megteremtése végett .
Csak mentek a parancsok, jöttek a feedbackek.
Amúgy 1x lagolt igen, és sajnos a mellette futó CSS szerver is full volt, és ott is tapasztalták 😞
olvastad h memory leak van az 1.1es szerverben ? 😞
neked nem laggolt néha a game??
Forza.
És 1,5 órán át játszottam problémamentesen, egy CTD sem volt...
És a szerver is mûködik jól 😊
Két kép a team topikban.
Vagy csak véletlen elírás a játékban , hogy az egyik unlockolt fegyver a közepes sebzézrõl magasra vált ? :-DD
Ugyan már.....
Ha nem , akkor is :-DDDDDD
Csak mert ilyen kedves vagy mindenkivel :-DDDD
az eddig 35-50FPS-em megzuhatnt 20-30-ra, nemtom ez a pecs áldásos hatása e, avagy a decryptált exe volt gyorsabb, vagy az sg szerver laggolt/lassitott ...
a szerverkeresõ problémát érdekesen oldotta meg az EA mindenesetre 😄 lámák ... ASE kell!
Forza.
Vagy mégis csak jobbak, és elõnybe kerül az, aki naphosszat lóg a gép elõtt és tolja, mint aki csak este játszik egy órát ? :-DDDDDD
Én kipróbáltam mindet élesben szerintem jobbak :-DDDDDD