Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
A progi megbütykölése (számomra) mindig csítnek minõsül.
Az unlockolásnak viszont nem sok értelme van (még ha jobb fegyvereket is ad), mivel azt az aprócska tény valahogy nem került elõtérbe, hogy ezt valószinüleg megteszik a másik oldalon harcolók is. Arról ne is beszéljünk, hogy ebben a játékban igen nagy szerep jut a jármûveknek és lehet bárki szuper medic fegyverrel, ha egy tankkal kell farkasszemet néznie.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lac coo
Na tõled legalább értelmes hozzászólást láttam !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rusid
Örülök hogy van véleményed, de komolyan. Csak ha ezt így gondolod minek írod be ide folyamatosan ugyanazt 10* egy nap. Szerintem meg nincs nagy különbség az alap és az unlockolt fegyverek között. Mondjuk csak a medic vackát meg a G3-at próbáltam ki, de amennyivel pontosabb a G3 annyival kevesebb fér a tárba + még a gránátvetõrõl is le kell mondani. Én örülök, hogy vannak az unlockolható fegyverek ,mert bár mindnek megvan a hátránya sokkal változatosabb lesz tõle a játék. Az meghogy letiltják a szerveren a megszerzett unlockokat hülyeség, ezzel pont nem lesznek egyenlõek az esélyek ,pl. m16 vs AK nem vitás melyik a jobb, hülyét kapnék ha m16-al kéne tolnom. Ahoz, hogy legyen egy unlockolt fegyvered nem kell sokat játszanod hozzá elég a napi egy óra, ezzel csak azokat segítik akik nem veszik meg eredetibe a játékot. De mint mondtam nem érdekel túlzottan a dolog legfeljebb nem megyek fel játszani olyan szerverre ahol nem használhatom az unlockolt fegyverem.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

azt hogy mindenben maximálisan egyetértünk veled, tökéletesen igazad van, de tényleg...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lac coo
Ezt most miért is idézted ? :-DDDD

Egyszer azt mondjátok hogy aki unlockolja a fegyvereket az csítel .Utána hogy semmi elõnye nem származik belõle mert nem jobbak azok a fegyverek .Mellette meg mindeki hajt az unlockra pedig szerintük semmire nem jó . És kapom tucatszámra a PÜ-ket hogy hogy csináltam.

Na most akkor nem értem ti mit gondoltok errõl ....

Zrasf
Lehet vhogy 1280*1024ben futtatni a gamet ? miért nincs ilyen felbontás a beállításoknál ?

0Fritz0
"ha nincs elõnyben a fegyverek miatt akkor minek aggódtok ?"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hali

melyik serveren vannak emberek mert a szervkereso nem talal magyar szervert?<#integet2>

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

0Fritz0

(Egyébként nost nagyon keményen megsérült a lelkem, de tényleg).

lac coo
Mellébeszélsz .....Nem kértem én számon semmit senkitõl .

Köszi a válaszokat,azt elfelejtettem írni hogy tört a gamma😛
Lehet hozzá tört pecs vagy ezt fel tudom így rakni?

igen igen, igazadvan...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

0Fritz0
Ezt a témát ismét csa kte vetetted fel, téged izgat és te kéred számon rajtunk, hogy miért nem tapsolunk.

arty
sztem senki sem aggódik ... én tisztában vagyok vele, hogy jóindulattal is csak közepes skillekkel rendelkezem, ezért max csapatban mutathatok fel valamit. ott aztán végképp nem számít a fegyver tûzgyorsasága ...

abban azért bízok, hogy lesznek unlockos szerverek, h néha kiprobálhassam az elérhetetlent 😊

Forza.

lac coo
Ez ilyen "öregasszony hiszti" szerintem amit te mûvelsz ! :-DDD

(én voltam bannolva már te meg nem ...)

lac coo
Fritz !

Létezik olyan dolog a világon , amirõl érdemben, értelmesen tudsz beszélni ? :-DDDD

lac coo
Akkor nem értem :

ha nincs elõnyben a fegyverek miatt akkor minek aggódtok ?

<#eljen> 😊

arty
elcseszted ... szedd le a játékot, teheted ujra fel ... a 128 megás pecs hiba volt 😊 szal alapgame fel, 1.1 fel és kész 😊

amugy szvsz aki 5 éve játszik, napi X orát, az legkevésbé a fegyverek miatt lesz elõnyben 😉

Forza.

Skiper
baze

gyuri http://gyur6.uw.hu

nem merem mivel a közismerten elfogult moderálás miatt én auto ban te meg vigan avickélsz tovább, tovább jó eszemcserét ... 😊

most a 2k hsz-re hajtasz?😛

a server peccset töröld le mert van egy csomo magyar szerver....
aztán restart és ha mini-img-d jo akkor 1böl tucc jáccani.

lac coo
<#wilting><#wilting><#wilting><#nemtudom><#idiota>

ezt kifejtenéd kicsit bõvebben ha megkérlek?
leköteleznél<#worship>

Rosszul tudod 😊

"Felraktam a 128MB server pecset nem volt semmi változás"
neked a kliens kell nem pedig a szerver!(LOL)

lac coo
Tudtommal itt mindeki szabadon leírhatja amit gondol :-DDDDDDDDDDDD

( az ovis durcit mikor fejezitek be ? )

Na van egy kis gond!
Felraktam a 128MB server pecset nem volt semmi változás,az SG-re és egy pár serverre még mindig nem tudtam felmenni.Ezt írta ki:"You have an older version than the server."
Ezután felraktam a 13 MB pecset,mostmár el sem indul.
Fasza😞1 órával ezelõtt úgy ültem a gép elé hogy játszok egy keveset,most meg itt baszakodok ezzel a szarral<#falbav>
Kérek minden hozzáértõt hogy bombázzanak az ötletekkel.Köszi!

0Fritz0
Igen, a legutolsó láma is félistenné válik és atomkézigránátokkal fog rohangálni.

Vorpal
A hátrány ott jelentkezik, hogy néha jön 10 tank antitanknak spawnolnak na és ha a SPECOPS fegyver upgradolta akkorelve hátrányban lesz a gyalogsággal szemben aki esetleg a megfelelõvel fut szembe igy lehet a dolog asszimetrikus...na ezt elmagyaráztam vaz

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

mért lenne elönybe??

Nem fogja leírni mert bannt kap, itt te írogathatsz azt amit akarsz 😊

lac coo
De egy év múlva elönyben lesz azzal aki akkor kezdi az egészet !
Vagy nem így van ? :-DDDDDD
Vagy ne adj isten nem ér rá 5 órát ülni a gép elõtt , hogy összehozza a pontot....

"A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora elõnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot ."
1000pont az elsö unlock egy nap alatt meg lehet szerezni szal egyáltalán nincs elönyben...

lac coo
Hanem miért ? :-DDD
Csak a szád jár vagy le is mered írni ? :-DDDDDDDDDDD

lac coo
Nekem az egész unlockról ez a véleményem :

A fegyverek erõsebbek pontosabbak . Ez így van akárki akármit mond . A spec fegyvere pl. közepes helyett magas sebzésü lesz és sokkal gyorsabban lövi ki a golyókat . Az unlockolható sniper az egyetlen nagyon magas sebzésû fegyver a játékban stb. stb.

A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora elõnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot .

Ebbõl a szempontból nem tartom csítelésnek és nagyon sok szerver üzemeltetõ sem aki all unlockall futtatja a szerverét éppen az egyenlõ esélyek megteremtése végett .

A mi oldalunkon sem voiceoltunk túlzottan.
Csak mentek a parancsok, jöttek a feedbackek.

Amúgy 1x lagolt igen, és sajnos a mellette futó CSS szerver is full volt, és ott is tapasztalták 😞
Vorpal
Mellesleg tört szerveren kipróbálhatod az összeset aztis megtettem és ugyanugy gáz volt mind szal nyugottan gyurjatok a flowerpowerra mer az alapok is jók.

arty
sajnos "nálunk" senki nem akart megszolalni a squadban 😊 megémult mindenki, igy nem sok kedvem volt gémelni, pláne ez a 20 fps probléma ... 😞

olvastad h memory leak van az 1.1es szerverben ? 😞
neked nem laggolt néha a game??

Forza.

Vorpal
Én megvettem és unlockoltam ami kell és most akkor semmi mert szart sem érnek és az M4 a holosightal pofánlõ émmeg csak hápogok amig a G36C szögecsét lesegetem.

Kitûnõ gyak volt 😊 (bár a múltkor még ennél is jobb teamwork volt)

És 1,5 órán át játszottam problémamentesen, egy CTD sem volt...

És a szerver is mûködik jól 😊

Két kép a team topikban.
talán nem ok nélkül 😊

Kösz nem kell, nem akarom magamat égetni csíteléssel, majd ha megveszem az origit akkor unlockolom azt ami kell 😊

lac coo
Persze hogy jobb !!!

Vagy csak véletlen elírás a játékban , hogy az egyik unlockolt fegyver a közepes sebzézrõl magasra vált ? :-DD

Ugyan már.....

arty
én csak az antitankos shotgunjárol beszélhetek, az sokkal jobb mint az alap ...

Forza.

lac coo
Ha ismét mûködni fog megcsinálom neked is szívesen ha szeretenéd :-DD
Ha nem , akkor is :-DDDDDD
Csak mert ilyen kedves vagy mindenkivel :-DDDD

arty
ma játszottam sg szerveren elõször az 1.1-el

az eddig 35-50FPS-em megzuhatnt 20-30-ra, nemtom ez a pecs áldásos hatása e, avagy a decryptált exe volt gyorsabb, vagy az sg szerver laggolt/lassitott ...

a szerverkeresõ problémát érdekesen oldotta meg az EA mindenesetre 😄 lámák ... ASE kell!

Forza.