• TS Zolly
    Anyira járt a szátok, hogy jó a BC, meg a gyengébbik csapat büntetése. Nesztek, itt van, megkaptátok. Ne sirjatok. Ráadásul valamelyik nap, pont egy régi BF42-es irta. Bekell már látni sokmindenkinek, főleg a BF42-es és BFV-és skacoknak, ebben a játékba sokkal könnyebb BC-ni. Gyalogos nem tudja magát megvédeni a repülő dolgok ellen. Tüzérséget meg sem említem. Hál isten a DC-be nem lesz arti. Vannak nekem favorit szervereim, ahol egyenesen tiltják ezeket a dodokat, pár percenként meg is jelenik a kiirás a képernyőn. Ott élvezet játszani. Egyedül oda is csak c4-ezni lehet bemenni. Ha mégis, és van bent admin, azonnak szórja is ki az illetőt.

Régi DC-s mappokat, átlehetett moddolni ugy, hogy a főbéz körül, egy bizonyos körben, még akkor is csökkent az élet erő, ha nem is löttek az emberre. B2Z angol szerver ilyen volt. Tele is szokott lenni. Tisztességes játék folyt ott, nem ugy mint itt, hogy a vérpistike azzal éli ki eltévejedett nemiszenvedélyét, hogy repülövel vagy esetleg artival szórja az ellen főbézét. Megérteném, ha nem lenne már nekik mit elfoglalni. Pár hete valamelyik HUN-on, pálya betöltés után, rögtön a főbézen meg is haltam artitól. Istenem későn érek be 1 giga rammal. Első dühömbe elkezdtem irni, de inkább nyomtam egy alt f4-et. Legalább elöször foglalna az isten barma!!