Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor valami mas aljassag van. Valamiert el sem inditja az __init__.py-t.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tegnap tesómat egy csapattárs meglõtte, erre õ közvetlen közelrõ beleereszett egy tárat a fejébe, ez bug volt, vagy nem lehetett sebezni a saját társakat?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Külföldi szervereken szoktam, de azért szoktam magyar szerveren is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szóval, ha beléptél CapsLock és csatlakozz egy squadhoz, ne rambóz hanem mozogj a squaddal és ha meghalsz spawnolj a leaderre, kövesd a parancsokat stb.
A BF2 egy olyan játék ahol ha a lista végén is végzed rengeteg halállal és szinte nulla freggel akkor is kétpofára vigyorogsz majd hogy 10 ponttal sikerült a másik csapatot legyõzni 😊
Ja, és szomorú hogy ilyet írok de inkább külföldön fogsz ilyen élményeket átélni mert idehaza egyelõre vérpistikék uralják a szervereket, késõbb majd beáll egy normális társaság remélhetõleg 😊
MOST szólok, hogy leakadtam a témáról, HAGYJUK!
Menj be egy fullos szerverre amin MashturCity vagy SarquiPeninsula megy <#ravasz1>#ravasz1>
Én próbáltam a CoD-ot is és az is jó de nincs túl sok köze a Battlefield sorozathoz, itt a csapatmunka SOKKAL többet számít mint CoD-ban, ha kifogtál egy szar társaságot akkor érthetõ hogy csalódtál de ha bekerülsz egy szerverre ahol normális emberek vannak akkor jön ki igazán a plusz amit a BF ad <#eljen>#eljen>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem is szoktam ilyet csinálni, általában inkább olvasok, és ha tudok hozzászólok. Csak most sok idõm van, és semmi dolgom. Ráérek kifejteni a gondolataimat. Egyébként pedig a negatív vélemény is vélemény, szóval lehet helye a topicban. De nem akarlak untatni, úgyhogy abbahagyom.
Ha ugy érzed eleged van a publikos rambokodásból, egy jó kedélyû csapat részese akarsz lenni, részt akarsz venni nemzetközi megmérettetéseken más klánok ellen, elmúltál 18 éves és garantálni tudod az eredeti játék beszerzését szeptemberig, ha tudsz, vagy szeretnél csapatba játszani akkor várunk téged.
Próbajáték egy hónap.
Jelentkezés : TS szerveren.
TS szerver IP címe: 195.70.38.91:8769 jelszó: bf42hu
Vagy a klán fórumán.
a COd alatt az engine mennyo is kb 5 eves, persze kisebb pofozasokon atesett, ha megnezed mennyi memoriat vettel akkor 20 rugoert, es megnezed, hogy most mennyit veszel erte, akkor ha jol szamolsz kijon, ennek a jateknak kisebb a memoriaigenye penzre atszamolva 😊
Szerintem Mindket jatek a maga nemeben kiraly,persze a cod kizarolag a regire ertve, ahol osztod a headshotot, annak a jarmis resze tobb mint silany, a bf-ben meg egyertelemu nem a gyalogos egyeduli rohangalasrol szol.Ezert kell felvaltva jatszani veluk, ha epp valamelyik stilusban hianyt erzel 😊
szerintem
A stílusról meg kár parttalan vitákat szítani. Bár nemtom miért kell egyeseknek a te véleményedre rögtön flameléssel reagálni...
Pl én 2 havonta 10 játékot nézek meg és 95% törlöm azonnal mert szarnak találom vmi oknál fogva (volt jobb, nem tetszik, mittomén) akkor nem keresem meg a fórumját és írom be a magam baromságait. Sõt eszembe se jut. Mert minek, a játékok fórumán olyan emberek fejtenek, akik vmi miatt komálják azt és nem hiányzik nekik egy koma, aki kifejti ellentétes véleményét. Úgyis csak leugatást kapsz, vagy elküldenek, kiutálnak, vagy épp elmagyarázzák miért tévecc. A lényegaz, hogy idõt spórolsz meg magadnak és másnak is, ha nem fejtesz itt. Természetesen más típusú hozzászólásodat meghallgatjuk és megfelelõen reagálunk is rá. Elõre is köszi. Egy tisztelõd: Running
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ezekután szerintem Te is vágod, hogy inkább megszökök, mert nem jön be. Ennyi.
Together we'll fly someday...
igen, jóval nagyobb terület, sokkal több játékos, jármûvek...és még sorolhatnám...
nekem se megy otthon a játék és nem háborgok, egyszerûen, csak nem a magyar helyzethez optimalizálják, ettõl nemkell leszarozni...mint mondtam megszoksz, vagy megszöksz...
nade hagyjuk abba, mert nincs kedvem ilyen korai flémhez 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
Azon gondolkodtam minap, hogy nem is mondott akkora hülyeséget az, aki szerint az egész a crytek motorral sokkal jobb lenne. Sokkal szebb grafika + simán futás + kisebb gépigény + skálázható grafika, stb stb. Dehát ez van...
Megyek be is írom a cod topikba hogy egy ugribugri hülyeség.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem akarom leszólni a játékot, csak megjegyzem, hogy RENDKÍVÛL nagy a memóriaigénye! Tudom, hogy haladni kell a korral, meg hogy a "640kb mindenre elég." már rég volt. Na de ennyire??? Vagy én vagyok lemaradva? Szerintem azért nem általános az 1GB RAM az otthoni gépekben.
Tényleg valaki érti, hogy miért zabálja a BF2 a memóriát?
Azért én nem a passziánszhoz hasonlítottam. Az lenne az ég és föld. Nem hinném a CoD olyan messze volna ettõl.
Miután "játszottam" ezzel egy órát(amibõl effektív a fele sem volt tényleges lövöldözés), kiléptem, és elindítottam a CoD-ot. Azzal nyomtam min.3 órán át, és azt kell mondjam, hogy sokkal jobban élveztem, mert pörgött a játék.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Szar, lassú gém ez...
(Játszanál csak a WWIIONL-al, ott megtanulnád, hogy mi az a csapatjáték és türelem). 😉
/No flém, vélemény/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Válasz 'Mentol' üzenetére (#22839)" 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"