• koschwarz
    áhhh, tegnap du.5-6 körül felmentem az EA HU I.-esen, operation clean sweep kezdődött éppen, lespawnolok az amcsi oldal el nem foglalhatójára (mivel más lehetőség még nem is volt, még 200-200 volt az állás is, annyira az eleje a körnek), mikor rögtön leartiznak. na jó, azért megjegyeztem udvariasan, hogy ez azért nem szép dolog. bocsánatot is kért a másik commander. majd ezek után próbálkoztam a légvédelemmel, kétszer lebombáztak, mert hát az AA-val nincs idő egy feléd tartó vadászt lelőni, mire befogja és ellövöd, már lebombázott. jó, gondoltam megyek vadászgéppel én is. miután PT-6 Neo és társai kilőtték alólam a gépet, még felszállás előtt, elnyomtam egy szitkot és megvárom a következőt. azt is kilövik alólam, még ki sem gurultam. akkor már megnézem, hogy egyáltalán mivel lőnek ki, mert elsőnél azt hittem, valami TV rakétával. de nem, hanem eryx-szel. tehát ment 1000-rel a kemp az elnemfoglalhatón rögötn az elején, ráadásul ezen a pályán, ahonnan egyébként máshonan nem lehet elindulni az amcsiknak. persze lehet azt mondani, hogy nem kell bénázni, ki kell irtani az ellenfelet a bázisról, meg ilyenek, de ez engem nem érdekel, mert akkor is be kellene tartani bizonyos alapvető szabályokat, tényleg csak a másik tisztelete miatt.

csak azért írtam ezt le, hogy ilyenkor én ilyenkor már eccerűen szó nélkül kilépek. nem szövegelek, nincs értelme idegesíteni magam, megyek a megszokott külföldi kedvenc szerverre, ahol ilyet még soha nem tapasztaltam (tényleg). na ennyi.