• Cream78

Na szeva skacok! Folytatnám tegnapi problémám további elemzését!
    A sok rendes,segítőkész,aranyos,kedves,stb.Bf 2 vel durrogtató már sok mindent segített,de még a gondom mindig fenn áll! Na feltettem csökkentett módban az 1.12-es patch-t, utána újraindítok, indítom a 1.12-est installig, utána TCM dok/user/local settings/temp/stb Megkeresem a cdkeycheck exe.-t rákatt nem csinál semmit. a patch exe-re katt bejöm egy dos képernyő oszt azt írja :"Could not find Patch File Enter a New Name&Directory for the Patch File or Press Enter To Quit" Tehát a lényeg! Fel telepítettem a patcht.. Índítom a progit>>fekete képernyő villan,még egy kis sötétség, és máris újra az asztalon vagyok! Többen írták,hogy hogy a képernyőfrissítés megváltoztatásával próbálkozzak. Próbáltam 60,75,85 Hertz-en is eredmény ua.
    Oszt mondták tegyem fel a legújabb vga drivert,5_12-es catalyst neszeneked ez se használt. Azért sem akarok lemondani a játékról veletek, ugy hogy ha valakinek eszébe jut még valami okosság,az ossza meg velem, vagy megdumálhatnánk Msn en is /[email protected]/ ui:egyszer úgy is sikerül oszt akkor jaj a sok ellenségnek!