Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xj700t
Hajrá Balu !

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Ahhoj
<#eljen>

Az bug vagy cheat hogy az ellenség hasra vágja magát,aztán fekve pattog mintha ugrálna,de nem ugrál ugye,mert fekszik...?<#whatever>
Amugy az elõbb játszok,antitankosként,nem éppen remekelve.Na végre sikerül kilõni ezt-azt,mondom legalább nem tökutolsó leszek.Erre megnézem az eredményeket,a lassan felfelé ivelõ teljesitményem átcsapot minuszba... -5,meg -13 lett a két értékelõ pontszám,nem tudom mit tehettem.Valami kósza lövedékem felrobbantott a parancsnoki bázist,vagy én nem tudom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DummyBoy
6 hónapja tervezem, hogy feltegyem, de valahogy mindig abbamarad 😊

A múlltkori FarCry frissítés miatt már majdnem felraktam, lehet hogy most érdemes lenne? Mert akkor reggel felpattintom max ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

And5
szrtm még nem nagyon hasznal senki 64 bits windowst

Hamed
Azért nem egyszerû emberek vannak... Ha kiad rá vki kb. 2 buli árát, és nem fut még megértem, bár illik elolvasni a min. rendszerkövetelményt. De bazze ingyér leszedi, aztán a kemény 2-3 órás töltési idõt is sajnálja rá.

Nem vagyok antiwarez, egy kezemen meg tudom számolni az eredeti szoftvereimet itthon, de másolt játékkal sose sírnék, ha bármi gond van vele.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Cobra.
Nekem CD Galaxisban az eladó úgy adta oda a dobozt, hogy nézzem meg elõször a gépigényt <#vigyor4> Szóval aki megveszi és otthon kiderül, hogy nem megy, az magára vessen (aki meg meg se vette, annak pláne nem lehet egy szava se).
Ja és a Gef4 továbbra is 3 éves kártya <#unalmas>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DummyBoy
Nekem is van már 2 ajánlatom 😊

Remélhetõleg 1 héten belül meg is lesz ... csak ne utálnék annyira utazni 😞

gameplusz
Nem arra gondolt, hogy ingyé letöltötte, és nem megy. Ha megveszi, és akkor nem megy, az már tényleg kínos..

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nincs mindenkinek 100Mbitje<#ejnye1><#nevetes1>

LoCk
<#fogmosas>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
<#mf1><#fogmosas>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Mi a baj?
Lelépett az asszony, vagy elfogyott a sör, vagy az asszony lelépett a sörrel???

LoCk
Lassan meg kéne vennem az eredetit.
Amennyi pontot begyüjtök foglalásból + népírtásból 😊, már rég 3 rangot léptem volna följebb.
Remélem a külöldi szervereken, ua. a hent, mint régen volt néhány nagyon jó német BFV szerveren.

polak
miért ilyen furcsa ez? a voodoo kártyák is kifutottak... pedig régen az is sok embernek volt...

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Makkmag
köfi 😊 Én elvagyok azokon is , a pontszámlálósdiból meg nem kérek , elég az AA 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

DummyBoy
Én nem mertem 😊

...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

semmit se tudsz, használd azt ami van tört szervereken
ivjoe
Hát ez a kártyatámogatás eléggé kibxxxxx! A BF játékok mindig híresek voltak a nagy gépigényükrõl, de most ez azért túlzás! Hiába van erõmû gépem, ha egy Gef4 Ti 4200 villog alatta, cseszhetem.

És mi van, ha Pistike szülinapjára kap egy ilyet mamitól? Dobhatja ki, mert nem elég modern a vidkártyája?

Mondjuk én nem nagyon játszok, elég régen játszottam utoljára, neten meg sose! (Nemrég lett csak szélessávúm)
Leszedtem és most dobhatom ki mind az 1.9 gigát! Ezt jól megszívtam, igen!
Makkmag
Valaki esetleg ?

Velem ugyanez volt a Cor szerveren, egy tyúkszar vagy ilyesmi nickû versenyzõ nekivágja a helijét a tankomnak, és persze az engine szerint én okoztam 2 teamkillt. Még volt pofája meg is büntetni!

mesor
Én ma olyan bugot láttam hogy a supportos láda ami az égbõl hullot le az egyensúlyozva megállt a drótkerítés tetején.
Egyébként külföldi rankos serveren többször lehet normálisan játszani mint itthonin sajnos.
De azért itthoni serveren is lehet találkozni normális játékkal! Csak ritkán és szemezgetni kell😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

biztos pilótaruha volt rajtad... 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

retteneteske
most voltam 3 map erejéig az f2k ows szerveren, egy igazi "csapatmunkás" squadban.
köszönöm mindenkinek a játékot, élmény volt!
ja, és én még eléggé kezdõ vagyok, de senki nem anyázott le, ha szerencsétlenkedtem.ezt külön köszönöm!<#vigyor2><#worship><#eljen>

Ma2ska
Bementem egy mittudoménmilyen külföldi szerverre, látom megy a squad system, jelentkezik mindenki szépen, majd megdöbbenésemre a csapattársak az együttmüködés legcsekélyebb jelét se tanusitják, ellenben a játék során spontán kialakult csapatmunka, alkalmanként összeverödött egy kommandó- természetesen a tagok mindegyike más squad tagja- és egy egy pontfoglalásra eredményesen is funkcionált adott esetben. Persze ez nagyon messze van a commander által összefogott, tudatosan szervezett squadok összehangolt müködésétöl..

DummyBoy
Mert õ volt az admin a szerveren, és azt mondta, aki elviszi a göpzimet azt bannolom 😊

Jó ... csak viccelek ... 😊

nem egészen de off:
spektrumon :fegyvertár gazdagoknak német filmsorozat, 1 rész
on
Miért adták át?

steam, origin: ACE_hun

Szerintem az osztag jobb kifejezés a squad-ra, mert a szakasz ugyan jó, de a szakaszvezetõ az már egy beosztás, mint a Private vagy a Corporal, és így összekeverhezõ a beosztással. Az Osztagvezetõ az már jó, mert az lehet akár Private, Corporal, vagy akár Captain is.

steam, origin: ACE_hun

Crem
ma többször is átadták a repülõt... Ilyen nem volt mióta a BF sorozattal játszok!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

miért nem te voltál 😛 fogadok direkt megfogtad a z anyahajót mint egy baseball ütõt és lecsaptad a helit <#hehe><#eplus2><#beka2><#zavart1><#nyes>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Guest
loál 😄
hát az a lan olyan is lett 😄DD

A nap bugja:
Hülyegyerek a majdnem fullos blackhawkot nekivágja a hajónak, na ki kapja a "jogos" punish tengert? Persze hogy én mert voltam olyan hülye hogy a phalanxból próbáltam fedezni õket és az engine szerint én ütöttem el a hajóval a helit 😄

0Fritz0
😊

Tehát az EA Hungary Battlefield 2 LAN versenyt is csak azért rendezték, mert a vérpistikék miatt kivonulnak az országból és úgy gondolták, hogy rendeznek még egy búcsúbulit? 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Makkmag
Nem tudom , hogy jó helyen érdeklõdöm-e . Ha nem akkor majd kitörli valaki . Tegnap este találtam olyan keyt amivel mindenhová beengedett , de amikor ma reggel próbáltam ismét csak crack szerverekre tudtam csatlakozni , a többi elutasított , hogy a kulcs már használatban van . Mit kell tennem ahhoz , hogy a megtalált mûködõ kulcsot használni tudjam mindig ?

Fritz ezek szerint ( EA hozzá állása ) Igen... és Igen...
hát magyarországon sajnos a többség az ilyen 😛

nem õ az egyetlen... ezzel énis igy vok sajnos, ez alegnagyobb hajtóerõ eredeti mellett... 😊

0Fritz0
És pár hülyegyerek véleménye jellemez egy egész nemzetet? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

drop
na végre akki egyet ért tudod nekem is csak jó tapasztalatom volt a rangos szerveren nem ugy mint a magyar szerveren

Bocs Running....
:-P
csak már nem látok a méregtõl...
RUning nagyon jól össze foglalta a dolgot , ha lessz saját akkor várom szerettel a szerveren, valhogy ez a hozzá álás hiányzik ....
DROPPAL most beszéltem MSN- írja, hogy kapott rankot a külföldi szerveren, és be ment magyarra , kérdezik tõle hogyan , mondja , hogy kintin játszik .....
REAKCIÓ : OTT MINDENKI CSAL.....
NO commnet !!!!!!!!!!
<#eljen>

Running
Na én is hozzászólok:
Rankeden, vagy külföldi szerveren a játék sokkal jobb és élvezhetõbb. Ott igazi összetartást, csapatmukát lehet látni. Habár ott is vannak jócskán pontvadászok, mint pl én is. Pl sokszor ha látják elõl végzel, akkor invitálnak a squadba, amit magyaron még nem vettem észre. Nem vagyok egyenlõre túl jó csapatjátékos de akkor szivesen nyomom ha hívnak.
Ilyen hogy tk max csak véletlenül van. Örök favoritom a magyar szervereken a jármûvek egymás elõli lopkodása. Régebben még feldühödtem, ma már...hm..köpök rá. Mondok példát. Medic-el mentem és épp tankkal toltam. Látom oldalt lelõttek egy csávót, kiugrok feléleszteni hiszen ez a dolgom, erre a súlyos sebesült mellett lévõ csávó bepattan a tankba oszt el. Én meg ott kúrvaanyáztam, mert szaladtam a tank után de még a gépfegyver mellé se vett be. Ellepélda: Szicsu közel hasonló csak ranked szerver. Meggyógyítom a csávót, de addigra valaki bepattant a tankba. Már épp legyintettem erre mit látok. Felém fordul az ágyú, látja ott állok, kiszáll és ott áll. Erre én vissza a tankba, õ meg be mögém. Na ez az amikor azt mondom, király vagy. Kocsiba szintén hasonló, akárhányszor kiszálltam gyógyítani a csávó ha átszállt körözni egyet, sose vitte el messze visszajött és visszaszállt géppuskásnak. Pöpec.
Másik. Magyar szerver: lamer beszáll helibe és lezuhan mint a bot. Király 5 halál kapásból, akik a gépben voltak.
Rankeden ott álltunk az anyahajón és mindenki ki-be ugrált a gépbe, mert senki sem vállalta fel a vezetést, aztán jött egy csávó aki igen és akkor elvitt mindenkit. Látszik a különbség.
Még sorolhatnám. De ennyi elég.
Egyébként semmi bajom a magyar szerverekkel, csak ezek miatt kevesebbet tolom ott. Ennyi.

<#eljen>

Ha már ennyire vitáztoka szakasz témán :
HAdsereg nemzetisége válogatja a létszámot.....

Nálunk a raj 3-4 fõ, 10-12 a szakasz , de csak itthon, ezt is csak onann tudom , hogy hivatásos voltam.
Egyébként meg mind 1 szerintem csak játszani kéne RANK-os kliensel Magyarországon....

Szerintem!
Egyet értek emberkével...
Ezt szeretnénk DROP-al el érni , ezért akrtunk saját Public szervert, mert sajnos a klánozássból is rossz tapasztalatunk született!
Egyszerûen játszani szertnénk , a TELJES verzióval , nem vitázni veszekedni , szórakozni , szerintem mindenki ezt szertené !

Vagy még se ???
0Fritz0
A legjobb fordítás a szakasz.
Szótári fordításban is passzol és az életben is a kb. 4-20 emberbõl álló egységeket hívják szakasznak.