FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #50737 Van. :) Basszus tegnap jatszottam egy kor Sharkit egy olyan 64-es szerveren, amin kb. huszan voltunk. Ha azt mondom, hogy szopas volt... Mikor mar nagyon untam az ellen Cobrajat, elballagtam a sajat helinkert. Egy lelek sem volt a kornyeken. Gondoltam, ha nincs ma, majd en vezetek. Ezutan korbe repkedtem a palyat egy k... loveszert, de mindenkinek valami surgos futkosni valoja volt. A vegen sikeresen le is zuhantam, mert a leglehetetlenebb helyekre mentem be a sajat nepek utan, hatha valaki aktivan szandekszik resztvenni a csataban.
Szinten Sharkin tortent, hogy befogott valaki, mire en korbe repultem az egesz istenverte palyat, de olyan alacsonyan, hogy a keresztezodesekben mar indekszelnem kellett, es egy pillanatra sem hallgatott el a sipolas. Vegul a sajat helipad folott kaptam az utolso raketat, de addigra mar szidtam az osszes anyjat az interkontinentalis Stingerenek.