• DummyBoy
    Hmmm :) Mindenki szereti a F2 spec fícsöreit? :)

Hehe... hozzászólva ... ha rajtam múlna (Jajj, mi lenne ...) a repülő elé állás -81326764326527452785 pontot dobna a staton :) Valamint ha a egyszeri lábashuszár eldob egy követ akár bármely repülő irányába, akkor az felrobbanna és 6 kör után spawnolna újra ...

Viccet félretéve, az ultimate szőnyegbombázók tényleg idegesítőek ... mivel kivédhetetlenek és avatott szakember kezében igen hatékonyak is ... Gulf of Omanon volt olyan publik, hogy nem jutott ki a partra semelyik amcsi jóideig mert a tengeren le lettek bombázva ... a mi repzink meg bombázta a MEC-et ... a zseni ...

Sajnos rengeteg olyan (elméleti síkon) jó dolog van a BF2-ben amit úgy is lehet használni hogy rossz legyen ... lásd a LeaderSpawn ...

El kell fogadni ... az ember sajnos ojan állat, hogy amit lehet a maga javára fordít még akkor is ha a többinek ez rossz :(

Valahogy engem a BF2-ben az fogott meg a legjobban hogy néha sikerül olyan emberkékkel, akik tudják hogy ez csak egy játék, nem pontvadászat, és ezek ellenére tudják mi a lényeg ... :)

A tRs-es srácokkal sikerült néha jót játszani, ott volt Squad meg minden, mégis végig ment az ökörködés ... SZÓRAKOZTATÓ volt ... ráadásul eredményes ...
    Én ezt a részét szeretem a BF2-nek és emiatt az egyik kedvencem .. minden idegesítő hibájával és lámájával együtt ...