FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #49254 Csináltam egy üres szervert hogy próbálgathassam a cuccokat hát elég dúrvák :D
A horoggal és a nyílpuskával MINDENHOVA felmásztam, ha más is használhatja akkor az assi horgán fel a tetőre aztán a specops drótkötelén százméternél is messzebb lehet húzni egy pillanat alatt tisztára mint a translocator az ut2004-ben :)
Mondjuk elég dúrva hogy a torony tetejéről majdnem 90 fokban lelőtt kötélen sérülés nélkül lehet földetérni :D
De a legjobban a könnygáz tetszett, sötét helyeken brutális lesz mivel gázálarcot és éjjellátót nem lehet egyszerre hordani szal vagy a sötéttől nem látni semmit vagy a fulladástól
A repcsis pályán az angol fegyverek unbalanszosnak tűnnek főleg az engi, a humwee tetejére meg egy irányítható TOW-t raktak 100 lövedékkel tökugyanaz mint a BF2-es tripod
A motorok rohatt gyorsak és fordulékonyak és amikor 60-al beleszálltam a betonfalba (
) szinte nem is sérült ha maradt a régi jármű-ember ütközés modell akkor megvan az új übergázolós fegyver 
Helivel nem találkoztam majd holnap lecsekkelem.