Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
amugy meg az hogy bejon a fokapun (elfoglalhatatlan bazisen) es ellopja a tankot az kocsogseg igen...ha meg kirugrik akkor miert a bazis kozepen teszi miert nem a szelen es nem sunnyog el szepen a bokrok alatt amig agyon nem lovi a bazison allo nehany tank meg cuccokra varo emberek
Egy mûvész veszett el bennem! <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szal akkor ha pl a bázisotok felett kell valakinek katapultálni, az egybõl legyen öngyi, ugye? Mert úgy fair...
A jatek resze...
De én nem mondtam rájuk sem azt hogy kezdõk, sem azt hogy zöldfülûek.
leirtam hogy a bc az bc ha commanno is csinálja ennyi....
De persze most egybõl érdemes mindent felhozni mindenki ellen, nehogy kiderüljön hogy tényleg feleslegesen anyáztatok...
Ráadásul nem gulf of omanon kezdtétek az anyázást, ugye...
Mindenesetre részemrõl ennyi. Járassátok le magatokat publicon ahogy akarjátok, é nem akarok vitatkozni veletek a továbbiakban. Tök felesleges lenne itt.
ja 180-0ra nyertetek a mapot? het lehet hogy a 18v9 en mult? nemistudom de lehet hogy a tehetseged is beleszamitott te szar
jaj a nagy sg klan aki nem warozik... akkor minek vagytok? feloszlani?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ami kegyetlenül gerinctelen volt részedröl:
1. amikor egy pontotok volt és te ezek után a föbase-re küldted az arty-t.....
és c4-ezted a basen a helit.....
2. kör kezdésénél helyböl a enemy repterére küldted a arty-t mikor mindenki
elindult éppen.....
3. mi a parton vártunk és nem mentünk bczni!
Szal ha ezek után valaki ugy gondolja hogy te teljesen tisztességesen jáccol akkor az nincsen tisztában a basecamp/rape fogalmával! <#mf3>#mf3>
Ennyi taknyos hülyegyereket egy rakáson régen láttam. Miután 5 pontból 4 a mienk volt, bemegyek a az ellenség bázisára (publicon) miközben commanderkedek, hogy C4-el lenyomjam az aritlleryt meg a radart. Meg is tettem, maradt 1 C4-em. Látom hogy fel akar szállni a heli, én meg rájukfutottam, és öngyivel egyetemben a két ürgét is felrobbantottam.
Erre hogy én mekkora buzi basecamper vagyok. Hát persze.
Párszor kitárgyaltuk már itt, hogy mi basecamp, meg hogyan mûködik ez BF2-ben.
A köv mapon egybõl mentem ugyancsak commanderként a bázisukra, hogy szétrobbantsam a cuccaikat. De mivel sok ember kavargott a repcsik körül, rájuk nyomtam az artyt (máshol senki, miért dobtam volna máshová?). Persze rendkívül skilles player módjára egy rakás FB-s lézengett a repülõknél, és persze máris jött az anyázás a chaten. Aztán felrobbantottam a cuccaikat, mert ugye hogy bármit is megakadályozzanak úgy hogy tudják hogy ottvagyok. arra nem jók, de azért õk az überskilles progémer klán. (lol) Ráadásul ezekután még gyalog simán elkolbászoltam a következõ pontig úgy, hogy felettem körözött a helivel és nem vett észre...
Utána meg amikor az artilleryt éppen ugyancsak a bázisukra küldtem, megint én voltam a fasz basecamper. Hát persze.
Aztán ugye simán nyertük az elõzõ mapot 180-0-ra, és akkor még ilyenek prüszkölnek nekem a skillrõl a chaten... Jó lenne ha kinõnének már egyesek a bfv/dc/42 idiótaságából. Ha a BF2-ben nem akarták volna, akkor nem tesznek felrobbantható épületeket a bázisra. Ugyanigy, ezesetben az artillery sem érné el a másik bázisát. De eléri, és ha az optimális cél ott van, akkor oda fogom küldeni. Ha pedig marad ammom, akkor nem leszek ott helyben öngyi csak azért, hogy nehogy basecampert kiabáljon rám valamelyik. Inkább felrobbantok mégvalamit, lelövök még két repülõre váró embert, aztán lelépek valami lopott jármûvel (vagy gyalog).
Utána meg arra verte a mellét, hogy a csónakban 6unkat ki tudott nyírni egyszerre. Úgy, hogy az anyahajót beszorították kétéltûvel a vízbõl, tankkal a parton, meg repülõkkel. Én ebben az esetben persze már rég gerinctelen basecamper lettem volna...
Mind1, azért mi USMC oldalon jókat röhögtünk azon, ahogy két death között anyáztak az FB-sek :D
Szal FB klán (min 2 tagja) nem ártana ha erõltetne magára némi kultúrát publicon, és nem másokra prüszkölnének a saját bénaságuk miatt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gero, teged kerdezlek, mi johet meg? :P
http://thenamelessphoto.com/
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ilyenek kellenénk:
- heli és rep. vezetés
- különbözö kasztokkal alap missönök
- squadozás, kommanderezés
Ezekután jol levédeni a fájlt, és akkor nem halálos nyubik érkeznének a gaméba multiba :)
Forza.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?