FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tempecske, szerintem ez nem a hatotok mogotti duma, mondj egy jobb helyet, mint egy nyilvanos forum a velemeny nyilvanitasra.Bar a jatekban is irogattam nektek, de nagyon elvolt foglalva a harom uriember az eppen szuleto emberek gyilkolaszasaval, mert nem reagaltak az iromanyomra.Nyugodtan te is irjal "a fairplayrol" azt is elolvassak itt sokan.Igazabol annyira nem erdekel ki mit gondol, ir rolatok, eleg az amit tegnap lattam amit muveltek paran toletek, mint kiderult sog-os emberek voltak.
mindenki a sajat boren tapasztalt dolgokat fogja ugyis elfogadni, elhinni.
Ezt tegnap tapasztaltuk a ti servereteken, ha ezt egy masik serveren tapasztalom, ugyanigy leirom, nekem aztan teljesen tok mindegy milyen harom betu van az illeto neve elott.Azt hogy nem birtatok elverni a public csurhet legalabb 6 koron keresztul mig ott voltunk, azt is nalatok tapasztaltam, tehat ezt is csak rolatok tudom irni.Persze lehet, hogy az volt a taktikatok, hagyjuk nyerni a lamakat, de ugye errol senki nem tudott :)
hat roviden ennyi.