Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
kiirva valoszinüleg NEM fog menni

bemountolva a cd imidzsét daemon toolsba nagy valoszinüséggel MENNI fog

Forza.

Ja a textúrák medium, a többi meg low :D

steam, origin: ACE_hun

9600pro-val már jól leszel mediumban.
nem tudja valaki: milyen a min videokártya/árban /amin már fut???
lac coo
De most tényleg nincs spectator a játékban , vagy csak én nem találom ? :-O

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

0Fritz0
Megoldás: új kártya.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lac coo
Ja lehet vele figurázni . Kicsit árkrádos a fizikája de épp ezért néha még a lehetetlen dolgokat is engedi.
Én már nem egyszer repültem át háton a híd alatt ....Csak a mostani joyom elég gáz , már olyan laza hogy alig lehet egy helyben tartani ...

Tomo15
Sziasztok!
ezennel itt is közölném, hogy jelentkezek SG tagnak.
Remélem ha bevesztek majd, akkor jókat fogunk játszani!
uh. ma asszem hajnali 4kor még a gátas map ment a HUN battlefieldsen. és mivel kevesen voltak ezért kicsit repülõztem. bakker a gát 1ik szakaszán úgy repültem át ,h a gépet 90fokkal elforítottam jobbra.tisztára olyan volt mint egy film. kurva nagy volt :DD

http://thenamelessphoto.com/

Skiper
Igen, valahogy úgy.

Ez a dolog arról szólna, hogy te leklónozod az eredeti CD-det, és ezután bármikor fel tudod arról is telepíteni a játékot. Nincs szükség törésre.

gyuri http://gyur6.uw.hu

nem tudja vakaki?:ati9250 excaliburkártyám van.a mozi lemegy,utána szurke kép-hibaüzenet:a vpu recover leállitotta a programot mert nem tudata betölteni a grafikus meghajtokat.régebbi+ a legujabb drivert is felraktam de ugyanaz van,multiban-single-ben egyaránt.sos??,,,köszi!!!
Starfish
Elloptam :D Amúgy meg nem tudom :D

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Állítólag van rá sansz, hogy ma már lesz a cd galaxisban...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

BEAST
:DDDDDDDDDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hé!
Hova tûnt a kép?

Húúúú <#wow1>

Asszem megvezem origiba nekem is kellenek plecsnik meg unlockok, asszem van Barret meg G36 és az AT-nek STREETSWEEPER!!<#violent>
Na azzal lehet csak igazán sweepelni a streetet <#idiota>

Starfish
<#lama><#wave><#idiota>

bazza
jaj, kira csapatmunka folyik egy-két szerveren, igazi squad munka! :)
Réf olt már olyan, hogy elfelejtettem ebédelni, de most ez volt! BF2 RULZZZ! ;))

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mila69en
a csajomnak is <#hehe><#hehe><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mr Manson
megjött

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Starfish
Tegnap este engem is elõléptettek, csak nem tudom már mivé :D Már fáradt voltam. De valami Spec Ops cucc volt =)

mila69en
akkor sztem az van valami a szervernél sárga jelzés:DD nem is tuttam hogy van ilyen ranked szerver

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
:DDD

ranked szerveren?
lehez h elõléptettek :)))

bigapó
éppen ezt akartam beírni, hogy valszeg azért nem találtam az Nvidia oldalán, mert béta-driver. az egyik linken ami volt, ott írták is, hogy "unofficial", vagyis nem hivatalos.

The Matrix has you...

0Fritz0
Nyah ha ennyire yo az anyag, akkor ne blokkold, hanem add tovább! <#nyes>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mila69en
emberek az micsoda mire jó? van úgy hogy játszok és jön egy dob pergõ féleség aztán bekúszik valami a képernyõre valami jelvény féleség

lac coo
Dettó...:-))))))))))))

ja rossz cdkey :)

mila69en
most próbáltam nem lehet bemenni cd-key re hivatkozva

Már mit rontottak el rajta?
Én bedugtam a TV-be, beállítottam a driverben a dolgokat, és minden gond nélkül ment.
Murry
Ja jó a 77.30 as driver, a játékok jól mennek vele, csak a TV kimenet overlay részét rontották el benne, viszont azt nagyon.

Ez van ha beta driverrel nyomulunk...

Na, de valaki pls #17155, mert most nemtom jó lett e végre vagy sem...
Hát a majdnem gól sem gól :)
Amúgy én nem vettem észre, hogy in action beszaggatna. Egyedül a commander screen, vagy a scoreboard okoz némi swappelést.
tehát ez azt jelenti, hogy, bár az eredeti játékkal telepítek, de a CloneCD-s verziót is kiírom, és azt elfogadja induláskor?
Majdnem ugyan ez a gépem van de nekem csak minden mediumon játszható :(
(játszható = sok emberes lövöldözésnél se szaggat)

Emberek, plz valaki csekkolja most a szerverünket, hogy kevésbé hivatalos verzióval is be tud e lépni rá! (adatok fent)
És unlockolni sem :(

lac coo
Nincs megoldás arra , hogy a single mapokat átrakjam minimum 32-esre ?
Mert ez nagy faszság , hogy nem lehet singlében repülõzni ....

Persze. Minden highon van, csak 2 beállitás asszem mediumon.
Skiper
Tán a CloneCD-s megoldás segíthet!

gyuri http://gyur6.uw.hu

vilmoska
Az eredetit nem.

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

szerintetek át lehet másolni az eredeti disket, úgy hogy elfogadj ainduláskor? Azért kérdezem, mert egy játékot vennék, de két gépre tesezm, és szinte biztos, hogy idõnkét elfelejtem majd hurcolászni a lemezt.
Pharaoh
A controls.con-ban átrod és kész, nekem is igy megy most. A 3dmap-ot árrakod egy másik bill-re és akkor már fogja engenni, hogy a gugolást tedd az alt-re

guru3d

link javítva, sorry

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

egyébként érdemes gyakran nézegetni a guru3d-t mert ott csomó driver van...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

privi ment

bigapó
és ezt a dna drivert honnan szeded. de ezt má priviben, mert nem témábavág.

The Matrix has you...

én már elég régóta nem használok úgymond eredeti NV drivert, inkább noddoltat használok, most épp DNA driver van fent, de próbáltam már XG-t is....
és ezek rendre jobbak, mint amit az NV ad ki

hülye kérdés srí elnéztem a verziot <#miaz>