Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bemountolva a cd imidzsét daemon toolsba nagy valoszinüséggel MENNI fog
Forza.
steam, origin: ACE_hun
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én már nem egyszer repültem át háton a híd alatt ....Csak a mostani joyom elég gáz , már olyan laza hogy alig lehet egy helyben tartani ...
ezennel itt is közölném, hogy jelentkezek SG tagnak.
Remélem ha bevesztek majd, akkor jókat fogunk játszani!
http://thenamelessphoto.com/
Ez a dolog arról szólna, hogy te leklónozod az eredeti CD-det, és ezután bármikor fel tudod arról is telepíteni a játékot. Nincs szükség törésre.
gyuri http://gyur6.uw.hu
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hova tûnt a kép?
Asszem megvezem origiba nekem is kellenek plecsnik meg unlockok, asszem van Barret meg G36 és az AT-nek STREETSWEEPER!!<#violent>#violent>
Na azzal lehet csak igazán sweepelni a streetet <#idiota>#idiota>
Réf olt már olyan, hogy elfelejtettem ebédelni, de most ez volt! BF2 RULZZZ! ;))
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
lehez h elõléptettek :)))
The Matrix has you...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én bedugtam a TV-be, beállítottam a driverben a dolgokat, és minden gond nélkül ment.
Ez van ha beta driverrel nyomulunk...
Amúgy én nem vettem észre, hogy in action beszaggatna. Egyedül a commander screen, vagy a scoreboard okoz némi swappelést.
(játszható = sok emberes lövöldözésnél se szaggat)
Mert ez nagy faszság , hogy nem lehet singlében repülõzni ....
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
The Matrix has you...
és ezek rendre jobbak, mint amit az NV ad ki