FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #46804 Naszóval!
http://www.realitymod.com/index.php?page=files
Egyelőre egyet játszottam vele singleplayerben, veterán fokozaton, strike at karkand pályán és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.
SCAN, UAV NINCS! HP-dat, töltényedet NEM LÁTOD. (Csak tárakat/gránátokat) Antitank alapfegyvere a SRAW, ezen kívül pisztolya van. (viszont a tankok ellen nagyon durva) A robbanások jóval erősebbek, ideértve a M203-t is. Sikátorban gránátvetőzni öngyilkosság.
A fegyverek nagyon erősek. Egy rövid sorozat közelről m16-tal = halál. A fegyvereknek (érzésem szerint) jóval erősebb a visszarúgása, viszont alacsonyabb a szórása (deviation) tehát jobban odalő, ahova célzol, de nehezebb többször ugyanoda lőni. (m4-nél nagyon érezhető volt)
Lassabb a spawntime, jobban kell vigyázni az életedre! Sörétes közelről = halál. Egészében véve sokkal kell vigyázni magadra, bújni, fedezni, éleszteni a másikat.
Nálam csillagos 5-ös!
Járműveket még nem próbáltam, állítólag sokat változtak. Mindenesetre infantry embereknek javaslom a letöltést, és talán az autoversenyhez hasonlóan játszhatnánk ilyet is, iszonyúan más, mint az alap BF2.
Töltsétek le, próbáljátok ki!