Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyfolytában legalább másfélszeres túlerõ ellen kell küzdenünk igazhitû bajtársaimmal! <#boxer>#boxer>
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Ezt a hibát csinálja sajnos. Map végén kivág 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Skipa mester átküldte 😛
http://thenamelessphoto.com/
látjátok?
LÁTJÁTOK!!!???? <#idiota>#idiota>
IZVV-8YHL-I6LF-SYYJ-3VTL
BNL4-PGVV-N355-8KJW-AVTL
EXAS-K2HD-R5NA-HRIG-CVTL
ODFF-JHAR-PNIP-R6PS-TVTL
Nesze de karácsonyig egy szót se 😊
2TLU-TWHR-RYRO-HKB5-RVTL
Ja, teskoharcos bekaphatod, ha kiugrasz a tankomból és az rádcsúszik az nem az én hibám bár hangulatos volt veled versenyt futni a tankért valszeg azért nyertem én mert engivel voltam te meg sniperrel 😄DDDD <#mf2>#mf2>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
don\'t panic
(bejötta join de utána sikerült neki kifagynia a pálya legjellegzetesebb pontját mutató képen jelen esetben egy gátszerûség egy rakat daruval.. Se menü se semmi kurzor áll - reset.. 😞(((( )
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
magyar bf2 oldalakon még a demóról beszélnek.
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hogy aztán esetleg a maximum beállitásoknál változtattak-e azt nem tudom...(és egy darabig nem is fogom tudni)
Ti is észrevettétek hogy a FULL játék gépigénye sokkal nagyobb mint a DEMOé?
A Demo max felbontás, minden maxxal is teljesen sima volt, ez meg akadozik mikor fordítom az egeret...
Jövõ héten lesz proci és ram fejlesztés. Akkor 32-40 fõs lesz.