• alma2
    nem jol emlekszel, repultetek vissza a helivel hisz azert nem szaguldottam be a bhval mert latatlak titeket, aztan kerestem egy helyet ahova nem baj ha leesik a bh par meterrol amig atulok loni, ertsd dombteto, es ugy forditottam, hogy az egyik agyuja ralasson a helipadra, majd epp akkor ertetek vissza, de a levegoben voltatok meg, es nemis a helit lottem szet, hanem csak titeket ki. nincs itt semmifele ferdites max reszedrol. Soha nem alltunk meg lebegni, hisz nagyon messze van a bazisotok, az hogy a gunnerem azzal probalkozott a hosszu ut alatt, hogy feltavrol ellovi a tv guideot a nagy semmibe , es neha el is talalt titeket ez teny az o erdeme es talan ebbol adodott:
    tegnap talalkoztunk a magyaron egy 667 nevu klan ? emberkekkel, a pilota nem volt nagy asz, de a tv guideot ugy lottek vaktaba a vilag masik vegerol, hogy csak na. mondjuk az allo helire, de akkor se tudtuk sose honnan jon az egi aldas, jol nyomta. De valahogy eszunkbe se jutott elkezdeni szidni oket es felmeojiket, hogy hogy meritek hasznalni a raketat.Igazabol veluk 100 X szivesebben jatszottunk volna mert igen jok voltak, de elotte megint megszakadt mindkettonknek a net-e es server fullal nem tudtunk visszamenni mar.
    Ha visszamentunk volna, tanultunk volna biztos sokat, es nem az ilyen idiotakat lottuk volna halomra mint ti vagytok.