Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Forza.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
esélytelen ... ráadásul sajnos a rankedség miatt itt jobban megy majd a csít is, mert lesz "értelme" és nem fogják sokan megunni 😞((( cumi. kezdödik nemsokára a csiterezés is bf-ben 😞
Forza.
Forza.
A commander radarja már nem is elég?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ebben ird át !
a 00001 lehet h éppen a 00002 az online accod, stb .... abban értelemszerüen a nick és a name részt 😊
Forza.
Forza.
Persze nem rátok vagyok mérges, csak ez idegesítõ....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Olvasni vissza plíz.
Használni FAQ plííííz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És ugye az sem biztos, hogy az eddig jelentkezettek mind bekerülnek. Vannak feltételek, ahogy lentebb irtam.
please
PÜ ment 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
csoksikert kollégák, hulljon a férgese 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ha sikerült felvételt nyernem a csapatba, akkor kapok majd vmi értesítést? 😊
Válaszát elõre is köszönöm!
Üdvözlettel:
(Ja érdemes a hun elõtagot a nevetek elé tenni, ha külföldi szerveren nyomjátok, lássák csak milyen egy magyar harcos.)
DC++, torrent, wanadoo. Válassz
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.