• koschwarz
    ja, még annyit hatt, hogy talán 10 óra sincs összesen az az idő, amit magyar szerveren játszottam, ami a 10 %-a sincs annak, amit összesen játszottam. úgyhogy a te játékidődet is figyelembe véve az esélye annak, hogy egyáltalán találkozhattunk volna, szinte 0. és még 1x mondom, AZT SEM TUDOM, HOGY KELL SZAVAZÁST INDÍTANI, még a squad nevét sem tudtam soha megváltoztatni. még flatline-nal is csak egy filmforgatáskor találkoztam, runninggal is csak autóversenyeztem, innen a fórumról egyedül albertora meg schrank-re emléxem, hogy együtt játszottam.

komolyan, nem "védekezem", csak az zavar, hogy - magamat ismerve, aki még büntetni se nagyon szokott tk-ért - ilyeneket írtál rólam ÉS ebből bárki helytelen következtetést vonhat le. még annyit, hogy 31 múltam, jogász vagyok egy cégnél, és nem egy hüje kisgyerek, aki ezért, mert egy játékban lelövik - FŐLEG HA A SAJÁT CSAPATTÁRSA, VÉLETLENÜL - akkor megsértődne. ez a játék nekem egy kikapcsolódás a munka után.

de ettől fogva részemről lezárva. csak azt kérem, lásd be, hogy még ha hasonló névre is emléxel (ami monnyuk kizárt :) ), akkor sem én lehettem az a játékos. ehhez csak az kell, hogy hoggy nekem. :)