Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
<#help>#help>
Lakik valaki invitel területen? Létezik hogy megint emelték a sávszélt? 512-vel indultam és tegnap már 251-el töltöttem lefele...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
77.30 és 77.50-el jó.
Amúgy a nevem majd nekem is át kell heggeszteni, mert csak beirtam valamit elsõre...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elõre is köszi.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
reloaded
Bár az eredeti nevem Kandur a játékba, de majd átheggesztem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont ha nincs mondanivalóm, nem fogok feleslegesen flémelni a forumba csak hogy játszhassak az SG szerverén:) Ezt nem értem Borg hogy gondoltad...:)
Csak egy kérdés: full grafon (light is high-on) nem tapasztaltatok fény/textrura hibákat? Nekem gyak. az árnyékok néha késõn jelennek meg, lll a fû is bugzik.
legfrissebb nvidia driver release van fent, a dx-et meg ugyis ráerõszakolta meccer a bf:)
[merlinw.org]
Rendszergizdák rulz. ;)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ez valós???
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Úgy tûnik csatlakoztam az SG-s alakulathoz.
REmélem fasza teamwork-t nyomunk, mert egyedül kb semmi esélyem egy-egy lámi szerveren.
hogy fogok FAQ-t olvasni innen a meloból? :(
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
Persze mindkettõvel a maga grafikai szinvonalán.
Toborzás rulz. :D
ugyanannyi gond van ATI val mint nVidiával... azaz SEMMI, ha valaki nem lámajuzer :) a hibák 99%-a ebbõl adódik. a maradék hibát meg egy uj drv megoldja... lásd, a bf2höz nvidia driver volt mellékelve ... talán nem véletlenül ;)) most akkor az nvidia szar? ;)
anandtechen legutobbi tesztben pl. ki volt emelve, h csom odolog nv driverrel problémás, amit az átlag észre sem vesz....
sztem flame lett belõle ;) vagy lesz ;)
Forza.
renderer.drawfps 1
Méghozzá direkt. Nem akarunk felesleges kötöttségeket, semmi profizmus, csupán játék.
Persze azért néha gyakorolhatunk majd egymás ellen :P
De ha kipróbáljátok együtt milyen a warozás, akkor már nem lesz elég a funozás. Ennek viszont mindenki csak örülhet, ha lesz elég csapat lehet magyar kupa, mijazmás.
Jah és persze JCSR powa <#nyes>#nyes>
Igen sajna ez van. Mivel tudod a játékok 70%-ában ott az az nvidia logó.... De lehet hogy többe. És ha megnézed mint pl. HL2 asszem, ATI fut mint az istennyila. Nade nem is ez a lényeg. Ott az nvidiának voltak gonjai. Szóval ahogy mondottuk volt. Pénz beszél.....
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
A játék állandóan kivág a punkbuster miatt. Hol lehet azt újra felrakni??
Thx elõre is!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”