Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, megyek és beakad.....

MerlinW
okay, megnezem. Jah ha nem erõszak a napi 700 hozzászólás, akkor jelentkezem a csapatba én is.

MerlinW

[merlinw.org]

lag?

Reloaded

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Igy van, lényeg a tag a nevedben :)
gregoryan
Srácok jelentkezzetek a csapatba.. Hív az Army :D Borgot nyaggassátok a jelentkezésetekkel :D

tökmindegy

Az miért van, hogy single-ben egyáltalán nem akad a játék, neten pedig szinte mozdulni sem tudok?
<#help>

gregoryan
Borg Akkor Gregoryan leszek? és comander Greg? :DDDD

Morphin
Melyik a jobb ez a STON3D vagy a Reloaded??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

erdos
Nini egy öregharcos, hali Seat...<#wave>
Lakik valaki invitel területen? Létezik hogy megint emelték a sávszélt? 512-vel indultam és tegnap már 251-el töltöttem lefele...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ha a 77.62 van fent, azt felejtsd el. Van akinek talaj sincs vele BF2-ben :)
77.30 és 77.50-el jó.
Veled együtt már 5-en jelentkeztek újak, mióta kihirdettem itt :)

Amúgy a nevem majd nekem is át kell heggeszteni, mert csak beirtam valamit elsõre...
0Fritz0
Azt az nvidia drivert próbáld ki, ami a játék könyvtárában van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MerlinW
esetleg ha végigolvasnád...

[merlinw.org]

Running
Na este megyek én is installolni a teljeset, kíváncsi vagyok már. Ha viszont elakadok, akkor sikítok ide és azonnal oldjátok majd meg a gondjaimat. :)
Elõre is köszi.

warezzal lehet majd neten játszani???

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

erdos
Nem vagyok vitaképes, nem értek hozzá. Annyit tanácsoltak nekem hogy egy x800xl elég jó vétel árérték arányban. Nem is csalódtam benne, hasít mint a szélkakas.

wandoo-n is fent van
reloaded

Kandurex
Parancsnok! Szolgálatra jelentkezem!

KandurEX -néven beszállnák a BF2 csónakba!

Bár az eredeti nevem Kandur a játékba, de majd átheggesztem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gregoryan
Azért X800pro val meg 2GB rammal jól kéne mennie NEM?

MerlinW
Kiprobáltam, elõször nagyon nem tetszett. Aztán végül szingliben eljátszogattam vele, majd ki kéne próbálni multiban is:)

Viszont ha nincs mondanivalóm, nem fogok feleslegesen flémelni a forumba csak hogy játszhassak az SG szerverén:) Ezt nem értem Borg hogy gondoltad...:)

Csak egy kérdés: full grafon (light is high-on) nem tapasztaltatok fény/textrura hibákat? Nekem gyak. az árnyékok néha késõn jelennek meg, lll a fû is bugzik.

legfrissebb nvidia driver release van fent, a dx-et meg ugyis ráerõszakolta meccer a bf:)

[merlinw.org]

0Fritz0
Lúzer, nálunk még a pina.hu is bejön.
Rendszergizdák rulz. ;)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Morphin
Bazzeg találtam warez oldalon egy -->Battlefield 2 DVDClone ST0N3D
ez valós???

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Srácok!

Úgy tûnik csatlakoztam az SG-s alakulathoz.
REmélem fasza teamwork-t nyomunk, mert egyedül kb semmi esélyem egy-egy lámi szerveren.

ezt itt találtam a banner alatt :)

A SZERVEREK MEGTALÁLÁSÁHOZ A FILTERHEZ IRD BE HOGY HUN, MAJD ENTER!

<#hehe>
...SurfControl powaaa.. "hozzáférés megtagadva" :(
hogy fogok FAQ-t olvasni innen a meloból? :(

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

Paint

erdos
Állunk elébe. Nem hiszem hogy ennyire komolyan kell venni a gyakorlást. Nálunk az elsõ szempont hogy mindenki jól érezze magát. (Igen Gaba, még te is :P ) Ha ez nem így lenne akkor már rég kimúltunk volna, mint sok más csapat.

MIlyen programmal lehet megkeresni a magyar szervereket?
Hmm az x700/6600 viszonnyal pl tisztában vagy? Úgylátom nem. Persze ennek ellenére az nvidia egy mocskos banda, nem kérdéses :P
Mondom hogy nem flémelni akarok, nekem Nvidia van de következõnek (ami azért odébb lesz) lehet hogy ATI-t választanék mert sokminden jót hallottam róla csak elrettent hogy mindenhol megy a témázás a catalystokról meg omegákról miközben én szinte azt se tudom hogy melyik driver van a gépemen mert az nvidiás gondok nem téma.

Malakai
Mi a helyzet a magyar szerverekkel key ellenõrzés szintjén?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

erdos
Ahelyett hogy kenegetik az összes játékgyátrót inkább valami versenyképes kártyát raknának össze az ATIval azonos áron...<#nyes>

Én 9600pro-ról váltottam most, és azzal is tökéletesen ment (catalyst 5.2), meg ezzel a 6600GT-vel is tökéletesen megy (fw 77.30).
Persze mindkettõvel a maga grafikai szinvonalán.
0Fritz0
"Most szép lenni katonának..." :)
Toborzás rulz. :D

arty
talán fáradj át másik topikokba is :)

ugyanannyi gond van ATI val mint nVidiával... azaz SEMMI, ha valaki nem lámajuzer :) a hibák 99%-a ebbõl adódik. a maradék hibát meg egy uj drv megoldja... lásd, a bf2höz nvidia driver volt mellékelve ... talán nem véletlenül ;)) most akkor az nvidia szar? ;)

anandtechen legutobbi tesztben pl. ki volt emelve, h csom odolog nv driverrel problémás, amit az átlag észre sem vesz....

sztem flame lett belõle ;) vagy lesz ;)

Forza.

R@in
azért kössz :)

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

R@in
nem szóltam

0Fritz0
A konzolba (alapesetben '0', avagy a baloldali legfelsõ gomb a billentyûzeten) be kell írni az alább sort, majd enter:
renderer.drawfps 1

Hát, ránk nem jellemzõ a warozás :)
Méghozzá direkt. Nem akarunk felesleges kötöttségeket, semmi profizmus, csupán játék.
Persze azért néha gyakorolhatunk majd egymás ellen :P
R@in
FPS-t hogy tudom kiiratni?

erdos
Ezaz, legyen minél több csapat, igázzuk le Európát! <#ravasz1>
De ha kipróbáljátok együtt milyen a warozás, akkor már nem lesz elég a funozás. Ennek viszont mindenki csak örülhet, ha lesz elég csapat lehet magyar kupa, mijazmás.
Jah és persze JCSR powa <#nyes>

And5
szegény gyerek megy horvátba :D amugy szomoruan hallom ezt a villamos esetett 1 hete ment is a híradóba hogy ki kell húzni mindent szerencsére itt ne mvolt nagy vihar

Bandi 18
fx 5200-es kártyán már próbálta valaki?

Starfish
Nem flém, de ha még1szer.... :D:D:D

Igen sajna ez van. Mivel tudod a játékok 70%-ában ott az az nvidia logó.... De lehet hogy többe. És ha megnézed mint pl. HL2 asszem, ATI fut mint az istennyila. Nade nem is ez a lényeg. Ott az nvidiának voltak gonjai. Szóval ahogy mondottuk volt. Pénz beszél.....

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

???
Pluskast
Valakí ha tud segítsen légyszíves!
A játék állandóan kivág a punkbuster miatt. Hol lehet azt újra felrakni??
Thx elõre is!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”