• alma2
    Hat lassuk csak Albertot, Freddyt ki, hogy szereti. eddig partatlan voltam sot vedtem a kis 14 eves fejet, de ezek utan ahol meglatom tuti mozdulni se hagyom, mert ifjonc letere eleg nagy szaja van a billentyu mogul.Aztan van mr gcr ot tobbnek gondoltam mint 14, gondoltam onallo nagyfiu ki nem sodrodik az arral, de sajna csalodtam benne, ugy tunt mint alberto labtorloje lenne.Amikor elkezdett alberto kick votelni sot hulyesegeket beszelni, melleallt es szorgosan helyeselt.Meg sose idegesitett fel igazan senki -e par honap alatt a jatekban, de ahogy alberto baratunk viselkedik, beszel nyavog nyavajok mint a kislnayok, neki sikerult/nem a hangjat nem hallottam szerencsere :)/.Eszembe jutott altalanos iskolai emlekeim, ahol volt egy kispecizett gyerek mindenki utotte vagta, szidta, sot idonkent fejjel lefele a wcbe logattak.de kis mazo volt, mert legalabb foglalkoztak vele gondolta o, es mindig mindenkit idegesitett, a legvegen mar a puszta jelenletevel is, aminek az lett az eredmenye, hogy mig nem fejezte be az altalanost eleg nepszeru celtabla lett mindenkinek.Valami ilyesmit tudok elkepzelni albertorol is, de igy suli szunet leven, gondolom nem logattak a heten a wcbe, igy erore kapott es ontotta a hulyeseget.Hat a tortenet
    Sharqi penny palya szepen betoltodik, kicsit kesve nekem, mar jon az ellen helije, szepen lelo amivel semmi gond.Aztan ahelyett, hogy a zaszlot foglalna,/bar a pilota keptelen ilyen manoverre, nem egy rutinos csoka, bar ezzel semmi baj/
    koroz az epulet felett es irtja a jonepet, akik csak ketten voltunk a gunnerem es jomagam.Bar mi kuzdo szellemek vagyunk szeretjuk a kihivast, az ellen helije nem tagitott, ahogy megjelentunk mar lott is halomra. ezt eljatszotta vagy 5 6 killemig amikor elbenazta a dolgot es meghalt.Egy szot nem szoltunk ilyen az elet ugye,sot senki nem mondta, hogy ott kell megjelennunk.Felszalltunk a helivel vegre, persze konnyeden leszedtuk oket, mert a levegoben nem volt ellenfel gcr es jo gunnerja alberto.
    de megkoszonve a campeleset a heli bazisunk korul, odajartunk az ovekhez kiloni a helit, ha netan lott az aa akkor onnan is kiszedtuk az illetoket, persze odaig nem kellett sullyednunk, hogy ott campeljunk mint ok, es a megszuleto emberkeket irtsuk halomra, lottunk aztan tovabballtunk.Nem minden heli respawnra ugrottunk ra, segitettunk a csapatnak is neha, bar szo mi szo kevesebbet mint szoktunk, meg neha hagy szalljanak fel, mert ugyse tudnak mit kezdeni velunk.
    Ok ezt arra hasznaltak pl, hogy a gunner kiugrott a helipadunknal c4-el /amcsi oldalra/ felpakolta majd remenykedett, hogy leszallunk es akkor bummm, de ezt lattuk lelottuk es minden ment tovabb.
    Es akkor kis verpistike baratunknak eldurrant a agya, elkezdett kick vote-ot inditani a gunner ellen.Jeleztem neki az elejen finoman menjen alukalni ahelyett, hogy kick voteokat indit. de hat belelendult es elkezdett magyarazni, mar eleg sok belinkelt kep volt rola milyen stilusban csinalja nem kell reszletezni.
    elso dolog "mit basecampelunk", ugye ami nem volt igaz... foleg ahogy inditottak a kort eleg csunya dologot csinaltak. persze hajtogatta, folyamatosan es nyomta a kick votetot.amikor nekem is kezdett eldurranni az agyam, leszalltam es melegebb eghajlatra kuldtem, ami ido alatt, ok elfoglaltak a bazisunkat, vartak veres szemmel akkor legalabb mar harman, de igen viccesen halomra lottuk oket.Mivel nem volt mar mienk a helipad, felszallni meg mar nem mertek a helijukkel igy elmentuk az ovejukert, es folytattuk az oldoklesuket, de akkor mar nagyon bepipulhattak, mert egyfolytaban irtak a primitivebbnel primitivebb beszolasokat, majd lesulyedve a szintjukre, hasonlo stilusban reagaltam alberto iromanyaira.Aztan mivel nem tudtak mit kezdeni velunk, alberto gondolom valami piedone csodafilmbol tanulva a vaganyabbnal vaganyabb beszolasait, hogy csak a levegoben vagyunk nagyfiuk, a foldon mozdulni se tudtok stb stb hajtogatta folyamatosan.Vezettem a helit, de gyorsan megtanultam a levegoben irkalast, nem birtam szo nelkul hagyni a dolgot. persze a kort elvesztettek es ahelyett, hogy kozdottek volna, farkukat behuzva vagdaltak hozzank a durvabbnal durvabb beszolasokat fel se mertek szallni a helivel, igy hagyva a csapatunkbol mast is repulni, atjartunk az ovekert.
    Alberto szeretnel valamit hozzaszolni ? netan nem igy volt ?
    eleg valoszinu, hogy nem az osszes tragar dumajat olvastam jatek kozben, de a kor vege fele mintha feleszmelt volna csipkerozsika almabol, valakitol bocsnatot is kert, bar ketlen, hogy tolem.
    Osztalytarsaidnak mond meg legyszi amelyik a legtobbszor az orcadba puncsol egy eroset, azt elviszem egy foldkoruli utra jutalmul.. iszonyat egy gyerek vagy.
    ---
    a masik, amikor pitizik az ellenfelnel, hogy ne repuljetek stb stb, eleg sok ilyen kep volt belinkelve, kellett volna csinalnom, milyen irtast csinalt egy repcsivel amikor nalunk nem volt normalis repcsi pilota./operation clean and sweep palyan/ Nem tudom feltunt kedves alberto baratom senki nem olyan kis puha ifjonc, hogy elkezdje irogatni az ellenfelnek 'legyszi ne szalljatok fel', mert ez nem a barbihazban eltoltott teadelutan kis Ken baratoddal, hanem egy online jatek.Bar eleg sokszor leirtad 'mar megint repulunk' ugy latszik nem jutott el a tudatodik, azert tettek be a palyara a helit, hogy hasznaljuk, es nem kirakati targynak, mint az eszed.
    De azt hiszem be is teszlek a baratok listajaba az ASEban, hogy megtobb kellemetlen percet okozzak neked, ha idom engedi, nekem mindegy vegul is kit lovok le, bar igy nagyobb oromot fog okozni, ha te leszel a celkeresztben.
    kijelentesedre, hogy keptelenek vagyunk gyalogolni, meg azt reagalnam, hulye lennek gyalogolni, ha nem kell.Ha gyaloglos jatekot akarok elmegyek codozni, ami jol meg is van irva , szivesen jatszok veled barmikor ott, hogy meglassad "ki a jobb a foldon"
    ---
    elalvas elott jott tett egy kis iras, foleg, hogy tudom alberto rosszat fog almodni :)
    Bocs akinek telefloodoltuk a jatekat a hulyesegeinkkel, ha elmulik a lazam, es a szemem se fog fajni, biztos meg nagyon sikerrel lovom majd halomra Ken baratjat es hu csatlosat es mindezt szigoruan silent modban teszem :)
    huh csak most olvastam a forumot, latom nem en inditottam a mai napi flemet, de hat kell a pezsges a forumba :)