• FlatlineHun
    Egyszer? Egyszer? Bárcsak úgy lett volna, kisbarátom! De ha én ilyet teszek, akkor te nyílván gyerekhangon visítozol a feletted épp elhúzó vadászgép után: "mos' mé' bombázol ki, nem látod, hogy tank vagyok, és nálunk senki nem repül? Szájjá' ki a repülődből, és úgy legyél erős, kecseg!"
    Mellesleg, ez egy háborús játék, ha nem vetted volna észre. Segítség: tankok, fegyverek, bombázók, helikopterek, légicsapás. És ha nem tűnt volna fel, én csapatjátékos vagyok, és nem is tudom, hogy honnan vetted ezt a gyökérséget, hogy a hatékony játék egyenlő a "leggecibb" játékkal. Ha tényleg spermafióka lennék, akkor nem elfoglalnám a bázisokat, hanem odaállnék tankkal kempelni. (ahogy azt mások teszik)
    Örülök, hogy elég sötét vagy ahhoz, hogy véleményt alkoss a játékstílusomról anélkül, hogy 3-nál többet játszottunk volna valaha is együtt.
    Kérdezd meg a klántársaimat, mekkora irdatlan genny vagyok, mert pld karkandon, vagy mastuuron úgy KÖNYÖRGÖK nekik, hogy valaki szálljon be a tankba, amit elloptam. Igen, ilyen surmó vagyok, hogy a városi pályákon nem szeretek tankozni, hanem gyenyó módon gyalogosan megyek kínozni az ellenfelet, ahogy azt (nyilván) gyerekkoromban kismacskákkal tettem. Jól látod. És nem vagy sötét bunkó a legkevésbé sem, hogy agresszív seggfejnek gondolsz azért, mert beszállok a repülőbe/helibe/tankba, ha úgy hozza a szükség. Elvégre RAJTAD kívül (te szent!) mindössze mindenki ezt csinálja.