Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
fitutufi
gyorsan feladtad

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Majd törõdök vele ne aggódj. 😊 Bár a linked nem jó. Miez?
Starfish
Ne add mán fel. Kiokoskodunk valamit =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Tényleg nem flémet akarok de nem tûnt föl nektek hogy itt is és minden más topicban is egyfolytában az ATI-soknak vannak problémáik?

radeer
Hát én feltettem 5.1 - 5.6 .
Omega Driver , refrest kikapcsoltam. Átírtam 1-est nullára aztán vissza.
4x-en van AGP. Kikapcsoltam fast write-ot sazl mindent.
Nem megy 😞

Nektek jó játékot, én uninstall .....hüp.hüp.hüp 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

0Fritz0
Kattints a bal felsõ sarokban a Fórumra és ott szintén baloldalt a beállításokra.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

clonedvd-s verzióval mitkell csinálni, hogy belehessen lépni a magyar szerverekre????csak kell 1 account?
fitutufi
már 11 órája kint van
de:

nuke (reason: BAD.BAD.BAAAD.nfo(stop.the.fking.group.flaming.and.bashing))

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
nekem most szállt el szerdán a gépem
belevágott szomszéd utcába a villám az egyik házba nagy viharba
nem húztam ki a konnektorból a gépet meg semmit se
alaplap, háló kari, tv-tuner megsült
szval 1 hét míg kész lesz , igaz most raknak bele egy kicsit több rammot így jobb lesz valamivel
csak az a gond szombaton meg megyek horvátba
és így 2 hét mire tolhatom bf2-t 😞

addig marad a régi gépem gf2-vel 😄
netre elég addig
sajnos

Kandurex
Borg! Ugye észrevetted, hogy már kint van ez a kis huncutság! Nem ártana feltolni az SG szerverre 😊, már csak azért is, hogy állandó, nem túl hivatalos, vagyis félig igen, aztán péntek után is remekül funkcionáló maradjon 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lord Maelstrom
Ha Sqadban vagy akkor ez az egyik legfontosabb .. ezért is érdemes a leadernek fedezékbe vonulnia és nem a meghalni az elsõ sarkon mert akkor az elesett bajtársak akiket a medic nem tud visszahozni újra a csatába spwanolhatnak a leader mellé.

gregoryan
srácok a fórumhoz hol lehet a felhasznak logot betenni? és mekkora kell hogy legyen a kép?

And5
nesze

And5
hát nem vágom egy két ember szidta már az x800at ez elõtt egy gef2 mx440 el és 1300 mhz el száguldtam az is egy ütõs erõmû volt

Nahar
A leaderhez lehet ...

Motorola Defy

Ha a leader jármûvet vezet akkor annyian spawnolhatnak mellé ahány szabad hely van mellette, ha nincs akkor megszûnik a spawn lehetõsége pl. ha tankot vezet akkor egy ember spawnolhat és a következõ csak akkor ha az az egy kiszáll.

Nahar
én szombaton fogom megvenni!Ugy az igazi!! 😉

Motorola Defy

gregoryan
nem csak fix helyekre???

Gh0st
akkor aszondod a clonedvds valtozatot zuzzam le?

gregoryan
egyébként lehet leader-hez spawnolni?

Evogordon
Nekem is 1giga ramom van akkor ez kevés?<#idiota>

And5
a 20 fps

And5
elõfordul

glkFox
ja de amikor inditom pbt akkor ezt irja ki:
<06.20.2005 11:17:40> Starting pbweb to check for PunkBuster updates via world wide web
<06.20.2005 11:17:40>
**ERROR: No PunkBuster files found at path D:\....\Games\Battlefield 2\PB

fitutufi
ütõs erõmû 😊

Lord Maelstrom
Nyeheh.. megszólalt a kisördög. 😊 Én azt mondom ezt a játékot érdemes lesz inkáb megvenni! Persze a tisztelet mellet amit a DICE irátn érzek, ott vannak a speckók mint a rang és az így unlockolható cumók.

R0sc0
bazz állandoan kifagy

fitutufi
screenshotokat nyomhatnátok be, sokat 😊)

trsMaxi
Nem olvastam nagyon vissza, de mit tudtok a következõ problémáról?:
A tört full bf2 SinglePlayerben tökéletesen fut, de amint netre megyek kidobál a játékból 1-2 perc után!

???

Lord Maelstrom
Sehova.. nem enged hozzád spwanolni. Ezért is szokták mondogatni hogy a sqaleader ne repülgessen. Ha helikofferben vagy akkor asszem lehet a Blackhawkba születni de nem biztos.

Nahar
A Full is kijött???Vagyis letölthetõ már??

Motorola Defy

Üres szerveren nem biztos, ahogy látod is. De fullon már ziher, mert neki is csak 1g ramja van.
Evogordon
ÉS szaggat neked max grafikán???

Emberek, ha én squad leaderként repülök éppen, akkor hova spawnolnak a sqad tagjai?
DannyL
nem elég bemásolni, futtasd is le 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

glkFox
Nekem PB bajom van hiba masoltam be BF2\PB konyvtarba akkoris kidob:S
akkor mit masojak hova ?
And5
AMD64 Athlon XP 3200+
2 db 512 MB DDR RAM 400 MHz
Ati Radeon X800 Pro
40 GB os seagate vinyó 😊

0Fritz0
<#taps>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

És ez hogy jött a kérdéshez?😄
talan a F.A.Q segit.

And5
flatron monitorom van 😊

trsMaxi
Nem olvastam nagyon vissza, de mit tudtok a következõ problémáról?:
A tört full bf2 SinglePlayerben tökéletesen fut, de amint netre megyek kidobál a játékból 1-2 perc után!

???

Me0w
Az ilyeneknel jobb ha el sem indul ;P

Together we'll fly someday...

gregoryan
Lehet, hogy ez az EA új szolgáltatása.. 😄 hardveres hibajavitás szoftveresen <#beka2>

Evogordon
Milyen géped van? Csak hogy tudjam hogy nekem menne e max grafón.

Hardveres memóriahibát aligha javitanak patch-el.
Pharaoh
75Hz-n hogy bírod?

<#csodalk>

And5
1024*768 75 Hz AA 6X minden Highon kivéve Light ami mediumon van