FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #46398 Hmm.. hozzám hasonlók? Kifejtenéd bővebben? Én nem tartom unfairnak, ha valakit kiszedek repülővel, helikopterrel, tankkal, ugrálva, sniperrel, aknával, c4-gyel, BH-val, c4-es helivel, puskával, eryx-szel, késsel, bármivel. Aki játszani jön, az számoljon azzal, hogy mindezek megeshetnek vele. Addig, amíg a magyar szervereken uiralkodó mentalitás az, hogy a vesztésre álló csapattól átállnak az emberek a jobban álló csapathoz, és fasza basecampelős 9 vs 23-akat szenvedek végig, TE CSAK NE PAPOLJ arról, hogy mi fair, és mi nem. Ha én képes voltam arra, hogy offline 4 óra gyakorlás után bombázóval első legyek, akkor bárki képes rá, ha nem teszik meg az az ő hibájuk, nem sajnálom érte őket.
Ha te azt mondod nekem, hogy ha felmész egy szerverre és senki nem repül, akkor te sem repülsz, akkor csak sajnálni tudlak. Illetve feltételezni, hogy annyira noob vagy, hogy nem játszottál még eleget ahhoz, hogy lásd, hogy milyen dolgok folynak a szervereken. Egyébiránt pontosan ez az az ok, ami miatt én nem játszom magyar szervereken. Nem a jól bombázni/helizni/tankozni tudó emberek miatt, hanem a sok köcsögpalánta miatt, akik a náluk jobbat lecsíterezik/kiszavazzák/átállnak és teamkillelik.
És ajánlom, hogy szállj le a magas lóról, mielőtt elszédülsz, és leesel, beverve azt az okos kis buksidat...