FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A másik. Én személy szerint nagyon repcsi ellenes vagyok (főleg, ha jó a pilóta), mert ugye helisként meg tudják keseríteni az életem :-))
Node, a játékban van lehetőség arra, hogy valaki repüljön, és akkor mért ne élvezné ki ennek az előnyeit? Ez olyan lenne, mintha én helisként állandóan szídnám a Verzoo-t, hogy ne iglázzon már amikor én helizek, mert elrontja a játékélményemet, hisz folyamatosan kerülgetnem kell a rakétáit
Viszont amit én sem nagyon szeretek (vagyis egy játékon belül 2-3x elnézek, de utánna azért idegesítő) az az elfoglalhatatlan bázis bombázása. Mert az, hogy a harcmezőn bombázgat az egy dolog, hisz azzal segíti a csapatát, de sokszor egy bombázó sokkal kártékonyabb, mint azok a majmok akik báziskempre mennek, és beállnak a lehetséges három spawnpontra, hogy amikor feléledsz szitává lőjenek.
Ha már így belejöttem az irogatásba akkor még egy észrevétel. Sokszor fordult már elő, hogy az ellen helisével csatáztam, majd amikor már nagyon lesérült, akkor kivonta magát a csatából és elment javítani. Erre én természetesen utánna mentem, s ahogy elkezdett ereszkedni, szépen kiszedtem...erre jön a kickvote, hogy basecamp. Ezeknél a szituknál nem tudom, hogy mosolyogni kell-e, vagy megbotránkozni