Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk nekem a demü ugy se indult el mert akkor meg a memóriával basztatott
nem javítják ezt ki valami patchel?
Your suffers will be legendary even in hell!
Csak JointOps óta parázok a tört szerverek miatt mert ahoz a mai napig nem sikerült :(
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hétfõ van sorry
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha az accountra rákerül a CDkulcs akkor lõtek a tört multinak
Motorola Defy
"Az igaz hogy általában a moderátorok csövesek?" <#taps>#taps>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy elindul kis berheléssel olvass vissza. Csak eléggé akadni fog és még randa is lesz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az EA max a mostani formáját akadályozhatja meg egy patch formájában, vagyishogy nem tört szerverre is fel tudnak menni az emberek a kevésbé hivatalos játékukkal... Aztán utána majd erre is találnak 1-2 napon belül megoldást :)
Szal nem kell beszarni a tört miatt. Persze ha teheted, vedd meg. Biztosan kevesebb macera.
mert ha igen akkor leszophat az EA
Your suffers will be legendary even in hell!
Tehát.
Van rá esély hogy amikor az EA beizzítja az ellenörzõ szervereket lesz majd olyan szerver ahova az is fel tud menni aki egyelõre még nem vette meg a gamét?
Mégegyszer elmondom, sem a PB sem a CDkulcs ellenörzõ szerverek nem mennek még.
1-2 nap és a biztonsági másolattal csak az ennek megfelelõ szerverekre tudtok majd bemenni, és a PB kidobálás is helyre áll.
De most nincs pénz :(
Mellesleg be lehetne tenni a FAQ-ba, mert azért ezt próbáltam:
ATI kareszek 5.6-al simán viszik a gammát. Nem fagy ki, semmi gond vele. Én azt mondom, hogy az NGO csapat 5.6-os driverét használjátok, mert stabil optimalizálták kicsit a drivert és nekem legalábbis 10 FPS pluszt adott. Persze ez lehet kártya függõ is, mert nem biztos hogymondjuk egy 9500 Radeonon is ennyit nyer az ember. Ahonnan a drivert leszedhetitk: http://www.ngohq.com
Remélem segít valakinek =)
és utána állítod be a többit felbontás stb
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
bár én FTP-röl szedem le 1.93GB
nem oan nagy szám sztem...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
akkor most melyik a nyerõ: reloaded v. clone ????
(mondjuk én elkezdtem a reloaded szedni;)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008