FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Engem Murphy mindig elkísér ha játszom mert:
1. éppen 2 golyó van a stukiba ha elém kerül valaki
2. feltámasztanak mikor nekem a mennyben jobb lenne
3. sebesült vagyok épp nincs sehol medic, ha van akkor kergetni kell
4. nincs lőszer support sehol, csak rambózás, mikor van lőszer hárman dobálják rád fejvesztve, mintha olvasnának az arcodról, hogy neked bizony kellenek a csomagok
5. vigyorral rohansz a tankhoz, vagy bármihez, végre sikerül megkaparintani, mikor valaki beszáll előtted, ezt szorozd be 6x
6. újszülöttként meghalsz, keresel más pontot, ott is, végigszületed az egész térképet, majd mikor végre elindulhatsz a csatába egy sniper lelő
7. a frissen megszerzett tankkal nem jutsz ki a bázisodról, mert a saját enginner körbeaknázta a kijáratot
8. épp kezdesz belejönni az öldöklésbe, mikor: anyád üvölt hogy kaja, el kell menned hugyozni, fázol és be kell csukni az ablakot, levizel a kutyád, nyomják a csengőt, a mobilodat 20 percig csöngetik, akad a játék, szarakodik a net, kifagy, lagol, egyéb...
9. már épp felhúznád a zászlót mikor mégse (lelőnek)
10. már épp a 2. tárat üríted az ellenbe aki a dinnyemagotköpködő fegyverével agyonló 2 lövére
11. mindenfelé körbekémlelsz, csak az előtted lévő ellent nem látod
12. egyszerűen nem tűnik fel, hogy az ellenfél ül a járműbe és nem tudsz beszállni, persze azonnal le is lő
13. két lépés után aknát találsz
14. csapattársaid carmageddont játszanak a pályán
15. valaki pontfarmolásra szemel ki
16. izzadva rohansz áthúzni egy zászlót mert csapatodnak nincs több, mikor a gép belagol és leesel egy szikláról
17. neked van a legjobb eredményed érmet, jutalmat kapnál mikor kifagy a játék, vagy elveszíti a kapcsolatot a szerverrel
18. a segítőkész parancsnok lebombáz a teljes squadoddal együtt, úgyse kap tk-t
19. próbálod elővenni régelfeledett nyelvtudásod hogy leírd mi a fenét akarsz mikor lelőnek, átmennek a fejeden stb..
20. épp a szerveradmint sikerül fikáznod, lelőnöd, nincs helye, nem tetszel neki ezért kirúg
stb...lusta vagyok többet írni.