• dronkZero
    Azért mert volt egy, egyensúlyában végletesen elqrt mod 6 éve, amihez mindenféle balfasz szabályzat kellett, hogy egyáltalán játszani lehessen, és TI hozzászoktattátok magatokat, az nem jelenti azt, hogy mindenki az alapján akar játszani BF2-ben. Engem például kurvára nem érdekel, ha az ellenfélnek sikerül egy szar 5percet szereznem egy waron, úgy, hogy beszorítom a főbézére, kibírja. Majd legközelebb körben ügyesebbek lesz ha tudnak, és nem szorulnak be.
    Én ki nem állnék egy olyan klán ellen CBn, aki utána ezért rinyál, meg óv. Kicsit gyerekesnek tartom a "benn voltam a házban, ott nem éééééér" hozzáállást, pláne, hogy semmi nem indokolja(DCvel ellentétben).
    Egyébként waron extrém bénának kell lennie egy csapatnak, hogy ha az elfoglalhatatlan bázisra szorul vissza. Azokon a pályákon, amikor csak az egyik oldalnak elfoglalhatatlan a főbéze, ott általában az a könnyebb oldal(Sharqi-MEC, Karkand-USA, Dragon Valley(32)-USA, stb.)

Sebaj, majd legfeljebb olyan pályán játszunk ellenetek, ahol minden pont foglalható... :]