• alma2
    Hogy egyszer en is csinaljak valami rosszat, bar az en szemszogembol nem volt rossz :)
    angol server, mashuur city, mi szokasos mec oldalon, persze senki nem akar repulni azzal a vacakkal, + meg nem megy annyira a pointfarm a patch ota meg annyira se, ellenseges blackhawk persze teli. Repkedtem egyedul a mec helivel megvartam mig lelovik a mieink a helijuket, aztan gyorsan lenyultam az oveket atugorva a mienkbol, nagy szerencse aran.
    persze az a 6 ember, varta a helit, vegre valakit osszeszedtem a lopott helibe hogy lojjon is nekem.Felmentunk a heli bazisukhoz /64-es map/ koroztem az epule felett, de mire leszedte a 5-6 embert, addigra ujra jott az elso, igy a zaszlohoz sose ereszkedtem le, hogy egy egyszeru celpont legyek.Lottek mindennel de hiaba, az iglast is mindig kiszedtuk.De nagyon makacs fajta volt az ellenseg, mert hiaba volt vagy 3 masik bazisuk, rendre ott jelent meg az a 6 ember.
    valami iszonyat sok killt csinalt a lovo, amit nem neztek jo szemmel, ki is vagta az admin rendesen. leszalltam a pusztara kerdezem Ma' miert kellett kivagni, erre o statpadding, mondom miert mert lamak vagytok hatam se tudtok leloni egy helit, en meg nem tudtam leereszkedni, mert tele volt ellennel.
    erre nem mondott semmit. csak hogy engem is mindjart kivag. akit kivagtak az vissza tudott jonni, persze a kor vegeig mienk volt a heli, ha nekik jobb volt az, hogy az ures ellenseges bazisra jartunk, elfoglalni azokat,/a lovo kiszallt ugye a pontert/, akkor megkaptatok amit akartatok, mi meg az elso helyen vegeztunk sot a csapat is nyert :)
    de valami nagyon keves pontot kaptam mint pilota, ez a patch elott lett volna szerintem vagy 200 most meg vagy a harmada vagy kevesebb volt./bar biztos mert nem votl support medic stb a heliben /