Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hát azért nem csak orosz fegyvereket használnak, lásd teljesen saját kézifegyver-ipar, saját lõszerrel. "Saját" vadászgép (a J-10, amely a BF2-ben is benne lesz), igaz ebben az Izraeliek egy "kicsit" besegítettek. Saját harckocsi és páncélos szállítójármû családok (melyeknek gyökerei persze az Orosz fegyverekben keresendõk), stb.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pink Tiger
zergling rush loller

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

kz
"harmadik faj"
<#whatever>
huhhh....

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

ja, jönnek a zergek <#vigyor4>

jol tudom lesz harmadik faj is?kina? arra kiváncsi vok milyen fegyverek lesznek, hisz a MEC már "elfoglalt" minden ismert ruszki fegyvert, kinának meg tök orosz fegyverarzenálja van..
Hát én ezt nehezen hiszem el.
Pláne, ha ugyanaz a driver van fennt annál is akinél megy.
Én kipróbáltam 71.89-essel és azzal is ami hozzávolt csomagolva.
Nem is érdekel ez a sz*r játék 😉
szervertulajok pls lõjék már ki idõlimitet mert marha idegesitõ hogy fél percenként tölteni kell

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ja, az M-16 tényleg gázos közelharcban, de olyan sûrûn lehet ismételni, hogy majdnem sorozatot lõ 😊
Megnézte már valaki, milyen a 3-as burst szórása? Mert ennek elég kicsinek kell lenni, ha valaki beleszalad akkor biztos elég a killhez.

A frag grenade hiánya szerintem a legnagyobb hiba, az assi kéne hogy legyen a legjobb cast a zászlófoglalásra.

kz
én isten szeretek lenni... kár, hogy az EA-nál nem csináltak ilyen kasztot...
<#crazya>

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Lacc
Én általában medic szoktam lenni, szeretek segiteni a társaknak, meg a fegyvere is egész jó. Máskülönben specop, a fegyvere és a c4 miatt 😊
HalalUr
Nagyon tetszik a Game, és az elsõ játék lesz életemben, amit teljes áron meg fogok vásárolni... A medic tetszik a legjobban, ahányszor medic-kel vagyok, annyiszor voltam eddig elsõ bármelyik serveren 😄

Inkább mégse kéne...

jah nekem is, közelre meg ugye a shoti vagy az antitank fegyvere
közelre a brustos assi fegyvere eleve veszett fejsze nyele

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem a specops jött be a legjobban. Mármint a lõfegyvere szempontjából. Elég jól tudtam vele közepes távra sniperelni is.
le kell õket lõni... 😛

MEC oldalon amúgy engineerel nagyon jól lehet commander-kedni.
Maradni kell a fõbázison és mikor SCAN-elsz, észreveszed azt az 1-2 kósza pöttyöt, ami a bázis felé kommandózgat 😊 C4 pakolás közben aztán könnyen az aktivista mögé lehet osonni és meglepni a shotgunnal 😊 Ha felrobbantja az sem nagy baj, mert egybõl lehet javítani, és nem is kell fullra, elég ha üzemképes.

A platformját mindenképp. MEC oldalon a kifutópálya jobb oldalán van kb. középen.

Rusid
Hát én nem bánom hagy nincs se a gránátvetõnek se a lawnak akkora spalsh sebzése. Vietnámba hülyét kaptam mindig mikor a játékba mindenki csak lawval meg bummantósszarral rohangált aztán csak bumm és halott vagyok.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

ugy tom kiveték a gamebol hogy le lehesen szedni

12454 😛

mindketõ tudtomal szal leht bent supli, engi, emdic és kész az ultimate támogatójármû... bár ebben nem vagyok biztos de nekem igy rémlik

tényleg, szvsz assi itt egyik leghasználhatatlanabb kaszt... fegyvere nem oylan kiemelkedõ gránátvetõt nekem meg még nem sikerült értelmesen hazsnálni...

UAV = Unmanned Air Vehicle = pilóta nélküli felderítõgép. Esetleg ezeket is le lehet AA-val lõni?

Supplies: mintha repair pont is lenne...

Commander: 16-os csapatban még csak-csak, de azon felül egy commander szerintem ne is játsszon, csak sniperkedjen valahol, és folyamatosan parancsolgasson, mert egymaga képes megnyerni a kört.

tank lövésnek már sokkal jobb a splash demage-ja mitn 42ben votl de tény még lehet javitani 😊

Megint egy hülye kérdés:
A medic fegyvere ugyan az mint az assié csak gránátvetõ nélkül, vagy egy gyengített változat?

a supplies életet is ad...

Az én lövegeimhez kivonult egy tank, és kiszedte õket. Bár hogy mennyi lövésbõl azt nem tudom.
Én a saját snipereinkre dobáltam ezerrel (AKIK UGYE BASECAMPELTEK 😄), de nem nyomta agyon õket 😊
És ez?

"#12426
Ráadásul az artillery lövegeket semmi perc alatt pár tow-val vagy tankkal, c4-el ki lehet csinálni, ezzel fõleg az USMC commandert lehet megszivatni ezen a mappon. Mondjuk én úgy csináltam, hogy az elsõ pár lövés artillerymet a másik artilleryjére nyomtam rá, ki is mentek 3-4 után."

akkor mgése csak c4, ezt benéztem 😄

ÉS engineerrel is. Ha beülsz bármibe, az összes körülötted lévõ eszköz javitodik.
<#eljen>

És ha egy engi és egy medic is ül a kocsiban akkor mindkét hatás érvényesül vagy csak a driveré?

én ugy tom hogy csak és kizárolag c4-el lehet

Még egy régebbi videoban mondta az arab srác hogy supply boxal agyon lehet nyomni snipereket, ha másért nem akkor ezért megéri 😄

nems emmit hanem csak scanelni nem tud...
ha ágyukat robantod fel akkor ágyuzni, ha a lakókocsi szerüt akkor meg uav-ozni

Support-osként amúgy tudsz lõszert adni. És ha beülsz supportossal egy jármûbe, akkor az egész jármû automatikusan osztja a lõszert a körülötte lévõknek. Ugyanez van medic-essel is. Ha beülsz a jármûbe, gyógyítod a közelben lévõket.

Ja igen az assi gránátvetõje, én vagyok képtelen ráérezni vagy tényleg alig van splash?

R@in
Azért jó az a supplie, dobáljátok csak, soxor kifogyok a lõszerböl, de fõleg a c4 megy el hamar. 😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

AT-k ki tudnak fogyni hamar és nálam is volt már olyan hogy ott kellet hagynom a tankot mert elfogytam, most még nagy a káosz meg mindenki tanulgatja a gémet de idõvel sztem hatalmas szükség lesz rá

Eleve szerintem az összes splash damage elbaszott. 10 centivel a lába mellé lõszz valakinek tankkal, vagy páncélököllel, meg sem sérül. Erre csak a gránát (meg az artillery) jó, infantry ellen más robbanó cucc nem használ...
Murry
Én kb egy hónapja teszteltem mind a 3 kártyát egymás után.

3dmark 2003 ban:

ATI 9800 Pro : 5700 Pont
Nvidia 6600 : 6500 Pont
Nvidia 6600 GT : 7700 Pont

Ja és még egy az artilleryrõl:
Gyalogságot kegyetlenül írtja de tank ellen szinte teljesen hatástalan a splash damage, zászlófoglalásnál rendszeresen szórták rám de alig sebzõdtem viszont az ellen hõs SpecOps-ait tök jól távoltartotta <#vigyor1>
Egyszer volt csak hogy megkrepáltam de az telitalálat volt, 20-ból egyszer ha van ilyen...

Pedig az is hasznos, csak nem elég pontosan dobja le 😄
Én pl dobtam magamnak az anyahajóra dobozt, mikor besneakeltem hozzájuk, de 5bõl ha 1 landolt ott ahol akartam 😊 (pl a felsõ deckek egyikén, ahol nem vesznek észre ha melléhasalok feltölteni)
Nameg volt hogy ledobtam a repülõgép felszállóra a supply dobozt, és nem mertek felszállni, ott kerülgették 😄 (attól felrobban a repcsi ha nekimész, vagy átmegy rajta?)
Lehet, de pont a SUPPLIES a legkevésbé hasznos. Talán majd klánmeccseken jobban lehet használni, de jelenleg több élet fogy mint lõszer 😊

joebacsi
450 új üzeben volt valami érdemleges amúgy?
(a legutobbi leírások egész jók, tényleg lassan írogatni kéne a faqot...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
artillery, hmm...legális pixelshot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Lehet hogy az független az épületektõl?
Így nem lehet az ellen commanderét teljesen megnyomorítani.

jahh, külön van radar és külön az UAV épület. a radar a SCAN-t iktatja ki.

én a SUPPLIES utánpótlást nem tudtam mihez kötni.

Balklikkel adhatsz neki folyamatosan új irányokat

jahh télleg, ez még lényeges.
a commander jó ha engineer-el megy és marad a seggén az épületei közelében.

ha valamelyik commander-támogató épület megsemmisül, sárgán jelzi a térkép. ilyenkor mindenkinek jó, ha egybõl javítva van.