Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<#whatever>#whatever>
huhhh....
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Pláne, ha ugyanaz a driver van fennt annál is akinél megy.
Én kipróbáltam 71.89-essel és azzal is ami hozzávolt csomagolva.
Nem is érdekel ez a sz*r játék 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megnézte már valaki, milyen a 3-as burst szórása? Mert ennek elég kicsinek kell lenni, ha valaki beleszalad akkor biztos elég a killhez.
A frag grenade hiánya szerintem a legnagyobb hiba, az assi kéne hogy legyen a legjobb cast a zászlófoglalásra.
<#crazya>#crazya>
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Inkább mégse kéne...
közelre a brustos assi fegyvere eleve veszett fejsze nyele
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Maradni kell a fõbázison és mikor SCAN-elsz, észreveszed azt az 1-2 kósza pöttyöt, ami a bázis felé kommandózgat 😊 C4 pakolás közben aztán könnyen az aktivista mögé lehet osonni és meglepni a shotgunnal 😊 Ha felrobbantja az sem nagy baj, mert egybõl lehet javítani, és nem is kell fullra, elég ha üzemképes.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Supplies: mintha repair pont is lenne...
Commander: 16-os csapatban még csak-csak, de azon felül egy commander szerintem ne is játsszon, csak sniperkedjen valahol, és folyamatosan parancsolgasson, mert egymaga képes megnyerni a kört.
A medic fegyvere ugyan az mint az assié csak gránátvetõ nélkül, vagy egy gyengített változat?
"#12426
Ráadásul az artillery lövegeket semmi perc alatt pár tow-val vagy tankkal, c4-el ki lehet csinálni, ezzel fõleg az USMC commandert lehet megszivatni ezen a mappon. Mondjuk én úgy csináltam, hogy az elsõ pár lövés artillerymet a másik artilleryjére nyomtam rá, ki is mentek 3-4 után."
ha ágyukat robantod fel akkor ágyuzni, ha a lakókocsi szerüt akkor meg uav-ozni
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
3dmark 2003 ban:
ATI 9800 Pro : 5700 Pont
Nvidia 6600 : 6500 Pont
Nvidia 6600 GT : 7700 Pont
Gyalogságot kegyetlenül írtja de tank ellen szinte teljesen hatástalan a splash damage, zászlófoglalásnál rendszeresen szórták rám de alig sebzõdtem viszont az ellen hõs SpecOps-ait tök jól távoltartotta <#vigyor1>#vigyor1>
Egyszer volt csak hogy megkrepáltam de az telitalálat volt, 20-ból egyszer ha van ilyen...
Én pl dobtam magamnak az anyahajóra dobozt, mikor besneakeltem hozzájuk, de 5bõl ha 1 landolt ott ahol akartam 😊 (pl a felsõ deckek egyikén, ahol nem vesznek észre ha melléhasalok feltölteni)
Nameg volt hogy ledobtam a repülõgép felszállóra a supply dobozt, és nem mertek felszállni, ott kerülgették 😄 (attól felrobban a repcsi ha nekimész, vagy átmegy rajta?)
(a legutobbi leírások egész jók, tényleg lassan írogatni kéne a faqot...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Így nem lehet az ellen commanderét teljesen megnyomorítani.
én a SUPPLIES utánpótlást nem tudtam mihez kötni.
a commander jó ha engineer-el megy és marad a seggén az épületei közelében.
ha valamelyik commander-támogató épület megsemmisül, sárgán jelzi a térkép. ilyenkor mindenkinek jó, ha egybõl javítva van.