FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok! Egy két dolgot szeretnék mondani, hátha az EA-től is olvassa valaki ezt a fórumot.
Végre az 1.03 patchben kaphatók pontok a stratégiai pontok(artillery, UAV, radar) felrobbantásáért. Ez jó, csak kérdem én miért csak egy pont?! Az ember körbemegy a fél pályán észrevétlenül, robbant elmegy. Ugye a bázison nem nagyon gyilkolhatunk, mert az basecampnek számít(legalább is általában). Meg ezeknek a felrobbantásával végül is nagy mértékben segítjük a saját csapatainkat. Szóval szerintem - esetleg - több pontot is kaphatna az ember ezért. A másik szintén ehhez a témakörhöz tartozik, amit szerintem a következő patchben
nyugodtan kijavíthatnak, az az hogy ezeket a stratégiai pontokat simán (automatikusan) meg lehet javítani egy commander által mellé dobott supply csomaggal. Ekkora b@aromságot!!! Így lassan elveszti az értelmét, hogy egyáltalán felrobbantsam! Mire ujratölt pl. az artillery már simán megjavult a csomagtól. Szóval nagyon nem vagyok kibékülve ezzel a dologgal! Na ennyi!