Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Na az jó,hogy nincs time limit.<#eljen>Az a baj,hogy a többi magyar serveren még mindig van time limit!!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

NO FEAR!!! <#idiota>

Gh0st
x800pro<#eljen><#mf1>

na mind1 szerintem kicsit hülyeség és egyben dühítõ hogy egy helibe 2 tanklövés kell...<#idiota>

SLYTHOMi
jah, nálunk nincs idõlimit,
a szerverünk viszont hétközben csak este 6tól megy, mivel meló van keményen <#email>

minden tweak infot magyarul is felraktam SLY-ra,
katt az oldalon a bf2 logora <#circling>

Ja és ez most jutott eszembe (mer nekem van olyan és büszke vok rá <#idiota>)

Lehet h gyengének tünik a sniper de ez azért is lehet mert az izmibizmibb versön unlockolható!
Így a kocabohócok sikerélmény hiányába felhagynak vele de a mániás sniperek idõvek király barrethez juthatnak, gondolom 😊

TS Zolly
Majd megint lesz ám bünti! Legyél jó és önként álj a sarokba. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Robogo
Nem tudom ki,hogy van vele de szerintem a repcsizés tökk könyû.És szerintem nem csak hívásra jó a repülõ,mert én soha nem hívásra megyek hanem magamtól.A repcsivel lehet a legtöbbet ölni és mindent ki szoktam vele szedni meghívás nélkül.

😛

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na kit ütöttem ki? 😊

Még a hideg is kiráz a gondolattól <#csodalk><#nyes>

GF 6600 GT<#eljen>

0Fritz0
- GF 6600 GT
Viszont Inno-t ne vegyél, mert az sux.
A Gigabites az yo.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én ati párti vagyok alapvetõen de innen egyértelmû hogy 6600gt a sima 6600 rosszab mitn az ati 9700/9800 pro de a gt már jobb náluk + támogatja hdr-t is

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem szar, pont ez a jó, ügyesnek kell leni tnakal és nem a seged mutatni az antitanknak 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
én 6600GT-t fogok venni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TS Zolly
Fõleg ha te vagy az áldozat. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

énis ezt mondtma ugynézki senkinek se sikerült emgértenie amit ritam 😄

kérném a mélyen tisztelt "kollégák" segítségét (mindenfajta részlehajlás nélkülözve):
- GF 6600
- GF 6600 GT
- ATI 9700 pro

e három kártya közül kéne döntenem...
melyiket érdemes a jõvõre való tekintettel megvenni?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

ezt mondom hogy csak azt lehet hogy ne legyen de azt nem hogy 7 eprc helyett 17 legyen vagy hasonlo...

Robogo
Az lenne a nagy hülyeség ha le lehetne bukni a víz alá.Akkor még a warokon a vízeket is kéne figyelni és ez nagyon nehéz lenne.

Hát ez így akkor elég szar 😞

datango
egyszeru kerdesem lenne ! kivalasztom hogy en legyek a commander ... és mit kell / tudok csinalni ?😊

to remove the SP timelimit:
To get rid of the single player time, open the following file in wordpad: gpm_cq.py
Find the following line host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1), put a # in front of it.

BurnBaby
nah akkor ugyanazt látod mint én. csakhogy van, aki állítja, h neki rendesen egy. és ez bosszant, mert nem tudom, h csak szórakoznak, vagy tényleg lehet még variálni vele. Mivel eddig eljut elég bosszantó 😊

www.battlefield.hu

Commander módban alul az a sok kis ikon mit csinál?
Nameg a squadok felett is van egy sor ikon, az mi?
Már kiderítették, hogy lehet meghackelni 😊

Amúgy a fileokból rengeteg minden kiolvasható, kicsit vastagabb demót adtak ki, mint akartak szerintem. Már van mod(!) is a demóhoz.

TS Zolly
Wing szerverén nincs idõ limit.

TS Zolly
Nem. Tegnap pont egy klántársam rugott seggbe antitankal, szét is estem rendesen, pedig full ép voltam.

TS Zolly
Elég.

nem lehet asszem kitolni max azt csinálni hogy ha lejár az idõ ne legyen mgése vége, átirni a limitet tudtomal nem lehet a demoban

és ez a jó, balance szempontjábol nem jók a halhatatlan überweaponok... 😊

de pedig elég... 😊

nekem multkor 2 kelelt, leeht itt is számit hova rakod, a titkokat meg ne áruljuk el midnenki jöjjön rá magátol <#eplus2><#eplus2><#eplus2>)
amugy aki bfezett már az selyti hol kell meglõni a tankocskát... 😛

nem nehéz mostse... és eddigiekben se volt könnyeb hanem az a lényeg hogy elkezdeni könyü de profi szintre emelkedni nehéz...

adsl-el bf2 demoval 20 fölé csak akkor megy a pingem ha lagos a szerver vagy ha töltök közbe valamit 😊

ez már rég kint volt demo megjeenés elött is csak az okosak basznak elolvasni iyleneket... 😊

<#eljen><#eplus2>

16os mapot inkább felejtsük, arra ott a single 😊

Süni!

Itt vagyok a kecskeméti Tesconál,csomagold a kártyát! 😊

Továbbra is várom az adományokat illetve a csere ajánlatokat egy tökéletes GF4 cseréjéhez! 😊
ez a szar gép a meloban is...alaplapi... 😞
sõt! az összes - már mind megnéztem.. 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

"Ez a sniperes-megjelölõs dolog hogy megy? Be kell célozni az ellenséges egységeket, majd Q, és Spotted?"

Igen, de nem csak a sniper tudja. Mindenkivel meg tudod csinalni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Cobra.
Tényleg, claymore-t még nem néztem, az hogy mûködik?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lacc
Ez a sniperes-megjelölõs dolog hogy megy? Be kell célozni az ellenséges egységeket, majd Q, és Spotted?
"Felmászva darura vagy háztetõre, sniperrel jelezni az ellenséges egységeket"

Csak ne feledd Claymorokkal biztositani a hatadat. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Kilövöd és meglátsz mondjuk egy tankot akkor csak simán rákattintasz bal gombbal és a rakéta oda megy, a lényeg hogy nem egérrel irányítod (szal nem olyan mint DC-ben)"

Bazzz! Akkor csak en vagyok hulye hozza, azert nem nagyon talaltam be vele.

Észrevételek. Sebzés gyenge, de majd lesz mod.

Ami nagyon jó.. sniperrel felderíteni. Felmászva darura vagy háztetõre, sniperrel jelezni az ellenséges egységeket. Ez simán eldöntheti a csatát. 3 menetben csak ezt csináltam a daruról és nem rossz, ahogy látom, hogy a tankunk céltudatosan megy az ellenségre, mert tudja hogy hol van.

Akkor nemtom hogy lehet vkit úgy lelõni h ne jelezzen az indikátor <#nemtudom>

Kilövöd és meglátsz mondjuk egy tankot akkor csak simán rákattintasz bal gombbal és a rakéta oda megy, a lényeg hogy nem egérrel irányítod (szal nem olyan mint DC-ben)

"Azt jelzi hogy eltaláltad a célt, ha nem jelzett de a faszi mégis meghalt akkor vki más is lõtte és õ ölte meg 😊"

Az viszont latszik, mert ki is irja, ha megolsz valakit, illetve a kill assistot is.

Azt jelzi hogy eltaláltad a célt, ha nem jelzett de a faszi mégis meghalt akkor vki más is lõtte és õ ölte meg 😊