FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #43203 "Karkand, gyíkegyenesen felém robogó hummer motorházába küldöm az eryxet aztán alig bírok félreugrani mert jön tovább, visszatolat farolgat meg minden mitközben újratöltök, másodikra a hátsó kerekét találom el és azonnal robban."
En G3-assal lottem ki egy Hummer vezetojet. Rohant felem lelkesen, en meg lehasaltam, es el kezdtem loni a faszi fejet. Egyszeruen athaladt felettem.(Nem tudom, ez bug vagy feature. :)) Mikor mindketten rajottunk, hogy meg elek, megfordultam, es a nyitott platon keresztul kivegeztem, mikozben megprobalt ramtolatni. Nem tudom melyikunk volt meglepettebb.
Hasonlo potya modon vegeztem ki egy BH szemelyzetet. Mikor spawnoltam ott lebegett kb. fel meter magasan. Arcon lottem soretessel az ajtoban ucsorgo megdobben tagot, majd a tuloldali loveszt, es eppen azon gondolkodtam, merrol kene a pilotat kiloni, mikor segitokeszen romma raketaztak mindannyiunkat.