• koschwarz
    tényleg, jól érzékeltem, hogy a peccs óta kicsit problémás a spawnképernyőn kijelölni valami pontot? illetve nem a pontra kattintás a gáz, hanem az, hogy soxor nem akarja elfogadni és visszahozza a képernyőt, amin persze már nincs bejelölve az a pont, amit kb. 3 mp-cel előtte már kijelöltem egyszer. értékes mp-ek vesznek el, pont akkor, amikor egy éppen foglalás alatt lévő zászlóra akarok még visszamenni...

egyébként a bh-n már tényleg nem tudom, mit változtattak, mert tegnap végig arab voltam és minden 3. pálya a mustár volt, tehát lehetett tesztelni (legalább 10 db dupla-kört voltam a mustár-pályán, és az idő 80 % azon a bizonyos ponton töltöttem, amit előszeretettel támadnak az amcsik - a tüzérség alati zászló). most tényleg, többen lőttük rakétával sniperek a pilótát meg a géppuskásokat, volt aki a földről a páncélozott barkaszokból lőtte a bh-t, és komolyan mondom, 2x láttam lezuhanni a bh-t. ráadásul a gépágyúja ugyanolyan durva, mint volt. ha lenne a közelben egy AA-állvány...mert a dombon lévő (ahol az arab heli van) gyakorlatilag használhatatlan.