• Kandurex
    Na, akkor vágjunk bele, készítettem egy kis összeállítást. A lentebb található gif animáció kb. 1 mega, tehát várni kell pár másodpercet.

Gyalogsági akna bemutató lémerpajtásoknak:

Íme, ez ő, a rémálom: Ismerjük fel. Nem hasonlít se a C4 -re, se a jármű aknára, ez kérem szépen a gyalogsági akna.

Főbb ismérve, hogy 8m -en belül robban és kizárólag előről, erről még lentebb, később.

Gondolom mindenki ismeri Karkand -on az első zászló helyet:

És a szemfülesebbje azt is észreveszi, hogy bizony gyalogsági aknával le van védve a terület. Tehát ha ilyet látunk a zászló körül, akkor nem feltétlenül kell leellenőrizni a claymore -k (aknák) működőképességét.

Szemléltetem egy kis videóval, tehát nyugodtan mászkálhatunk, ugrálhatunk az akna mögött!, de mint megfigyelhető előről ez kissé egészségtelen :p

Aztán még1 a ráadás:

Karkandon ha voltál már amerikai erőknél, feltételezem tisztába vagy vele, hogy milyen előszeretettel sunnyogunk a kezdő ponttól errefelé:

Szóval, az arab elvtársaknál voltam és gondoltam jól meglepem az amcsi lopakodókat:

Halálos, nem de bár?

A végeredmény? Nos semmi jó :). Két esztelen a csapatomból természetesen át gyalogolt rajta... hogy hova tartottak, az számomra rejtély. De, mint látható, lámákból soha nincs elég.