Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt mondtam énis hogy amx ott lesz 16os limit rendes multiban nem...
de õszintén, kiét érdekel a bf-ben a single???

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Frankie
single? wtf is single? :D

BurnBaby
a single rész csak 16-playeres verzióban fog menni. demóban és nem demóban is.

www.battlefield.hu

<#eljen>
mit karatyolsz itt 16os limitrõl? max singleben elsz annyi multiban nem, akkor meg ki nem szarja le? :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Smuge
joaza kártya nagyon nekem is olyan van :) Táp miatt nemkell beszarni , chieftec 360W tolja nekem is semmi probléma vele

Nem burzsuj, csak Apám pedagógus, és Sulinet rulez :D

steam, origin: ACE_hun

Én azért meggondolnám... 9600-hoz képest is sokkal többet eszik a 6600GT, sza'l necsodálkozz ha instabil lesz a gép.

Fenéket lesz kevés, csomó embernek simán megy vele.
A 6800U meg többször annyit fogyaszt mint a 6600GT.
Nem olvasok el minden hozzászólást, csak benézni szoktam.
Kevés az érdemleges infó a hsz-ek mennyiségéhez képest.
Ja 2 kattintás volt, elis fáradtam. <#schmoll2>
Ez nem az a felhasználóbarát topic, holnap már oldalas videót illesztenek be.
Szomorú.
Crem
Off:

Chieftec 360W kevés lesz... Legalábbis nekem a 6800U-t nem bírta...

eXtreme Power (RS-430-PMAR/P)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Világos, de a COOP hiánya nem az, és a 16-os limitrõl is egyre többet hallani. Persze én is azt remélem titkon, hogy csak az ûber engine van jól lebutítva a demóhoz.

Crem
:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Márúton van a Leadtek 6600GT, nem kell beszarni :) Tudom én hol vannak a gyenge pontok...
Bár ahogy elnézem az x800pro-val inkább psszt :) burzsuj :PP
"Triplex RADEON9600PRO" hááááát... <#hehe>

Tõlem tölthet lassan, csak utána legyen gyors :)
Ahogy láttam a videón ez még lassabbul töltõdik, mint az eddigi részek. Ok nagyobbak a textúrák gondolom, de ezt kivárni...

Cobra.
Rafia ezek a DEMO paraméterei, nem a teljes játéké.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
hát jah. a headset valóban nem nagy tudású, de a célnak megfelel. de ha a zsinorozása stabil - azaz nem lesz azonnal kontakt hibás, mint nálam a Sennheiseren kívül minden - akkor annyit megér a csinos bf2 felirat miatt :))

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
"Once again these features are NOT 100% final"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nah, egy kis negatív visszacsatolás, nehogy a VÁÁÁÁ-epilepszia áldozatokat szedjen.

16 playeres single...cool
Singleplayer/LAN körökben amúgy is áll a bál, mert nem lesz COOP módja a gaménak. Ráadásul ez a 16-os limit...szóval ez nem az a game, amit vártunk. De hát a mûfaj már megszületett, másoknak majd sikerül jobban.

Smuge
Na hát ezaz :) És csak a headsettel több nem?

BurnBaby
3000-et: 12 lesz a sima, 15 a commanders edition
(bár ez is vitatható, h megéri-e) :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
#8568-ben ott a link, de lásd kivel van dolgod:
bf2 headset 1
bf2 headset 2

www.battlefield.hu

BurnBaby
átállítani mire? :) továbbra is 24-én lesz a boltokban a bf2

www.battlefield.hu

Beers
Lesz ez még elsõ is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Top10-ben a topic! <#smile>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Cobra.
Ha már kész a játék, akkor miért nem lehet kiadni a demot, amíg sokszorosítják és szállítják? Vagy még jobb lett volna még sokszorosítás elõt kiadni, hogy az esetlegesen felmerülõ bugokat még kiadés elõtt ki tudják gorsan javítani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Smuge
köszi! Hát annyira nem nagy szám hogy +5000 ft ot érjen :)

uHs Gerzson
Although final dates for the Battlefield 2 demo have not been locked down we understand we will be allowed to make it available in little over a week. Once again these features are NOT 100% final but the demo will contain:

One map
16-player single player
16 and 32-player multiplayer
Time limit per round

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
8568!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
#8568 kommentben van a headset

Smuge
Valakinek van valami képe erröl a Commander's edition változatrol? Van hozzá füles is csak kiváncsi lennék hogy néz ki a dolog

uHs Gerzson
Kérjük a banneren lévö számlálót áttálitani és ezzel a tévesz eszmék megelözését segiti elö. köszönöm.

Mr Manson
A Shacknews megbízható forrásokra hivatkozva jelentette, hogy a Battlefield 2 arany formátumot kapott és az EA-nál már ki is zajlott a ¨rilízparti¨. A DICE játéka katonás pontosággal, kevés késéssel menetel a hõn áhított júniusi megjelenés irányába.

FRISS: A hivatalos megjelenési dátum: június 21.

hardwired.hu

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

uHs Gerzson

Mr Manson
nem kell sokat várni

3TOMI3
küldjük oda Geronimot :D <#violent>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Beers
Ezt várom én is :) !

Mr Manson
már csak valakinek ki kell lopni gyorsan

Ezt inkább most fejezd be thx ;)

Vissza az egész

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nforceon még semmi, mi a szar tart ennyi ideig!?? <#duma><#csodalk>

Szarok bele!
Fasz kivan má!
Hûû videoo <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1> meg aztadebrutálképek <#wilting><#wilting><#wilting>
UNCSI!!!
Részemrõl SanAndreas amig kijön :P

ha ez vigasztal én 9 évig tanultam és ugy nagyából 3-4 szót tudok... :PP

TDC Geronimo
Köszi :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
Hát sokat nem csúszhat, most jelentette be az EA az arany tényét, és megemlítették, h 21.-én jön a BF2.

Link

This just in from the front lines…Battlefield 2 has officially gone GOLD! The game will begin shipping under the EA GAMES brand starting Tuesday, June 21, 2005.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

[NST]Cifu
Ahogy én értelmezem (németbõl sose voltam erõs, hiába tanultam 7 éven át. :))

Ahogy a nem hivatalos források pedzgetik, az EA GAMES Battlefield 2 Június 17.-én (WTF?!?!) jelenik meg Európában.
Ahogy az USA community készen áll a demo verzió napjának a közeledtére, ez számunkra egyet jelent: a teljes verzió csúszni fog!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TDC Geronimo
"Aus inoffiziellen Quellen geht hervor, dass EA GAMES BATTLEFIELD 2 am 17.Juni in Europa releasen wird.. Am gleichen Tag soll auch die Demoversion für die Community in USA bereitstehen, doch für uns heisst es: FULLVERSION wird gezockt!"

Valaki aki tud németül ossza meg velünk, megköszönném :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Robogo
Ne félj nekem is.(:<#wilting>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

uHs Gerzson
BF2 sooooooooookkom van <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>