• alma2
    orulok, hogy ilyen jol ereztetek magatokat az sg serveren.
    akkor en is leirom amit tapasztaltam.
    El Alamein palya... akkor jott a nep, repulovel nekimehetsz a nagy semminek a palya szelen aztan felrobban, ez eleg vicces... palya suxxx.
    Borg nagymester az 1x1-es fobazisra nyomkodta az artiellyt, fele annyian voltunk talan 4-en, megszuletni se lehetett.Mr idiota otes, beallt a bazisunk melle, es a megjeleno jarmuveket lotte heli repulo, bar Borg is igen jol erezte magat, hogy lelojje a a megjeleno embereket a fobazison, ott kempelt a tankkal.Mivel szinte mindig ugyanott szuletsz egy helyen, nem volt nehez dolga.aztan ahogy tobben lettunk jott a lag.semmit nem lattal, csak ugralo jarmuveket.ennyi eleg is volt elso korre.
    par ora mulva visszamentunk wake island a palya vegere sikerult beesenem.Ismet kicsi csapatunkat beszoritottak az anyahajora, megszulettem, meg is haltam ketszer, mert egy ellenseg kempelt az anyahajonkon a commander kis epuleten.Bar nem tudom, hogy sikerult oda mennie.de nem nagyon zavartatta magat utana leszedtem.Repulozni ismet nem lehetett, mert csak "pillanatat kepeket lattal ugy laggolt/
    Palya vege dragon walley.Ennyi emberrel ugyse volt ertelme, zaszlokat stb foglalni, igy fritzzel vivtunk heli csatat, amit igen jol vezetett, marmint egy heli csataban nagyon megallta a helyet :)
    Mar eszembe is jutott miert alliottam anno at a celkerszt szinet, mert ezen a palyan nem latszik a felhos egben, persze a hud szinet nem lehet, igy sok ertelme nem volt.Igy lehet erezni mi a realism mod, celkereszt nelkul nehez volt a moka :)