Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis
honnan a rákból kerültél ide? nem akarsz visszamenni oda?<#hehe>

Minden csak nézőpont kérdése.

Mr Manson
<#unalmas>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
Nah, de a kérdésemre nem válaszoltál még 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Multigyerek
<#guluszem1><#nemtudom><#nezze><#mf3><#mf2><#mf1><#bohoc><#idiota>

Multigyerek
Azérz gratulálok mert egy tökéletes játékot csináltak!

joebacsi
?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Multigyerek
<#taps><#taps><#taps>Gratulálok a szerkesztõknek!

BurnBaby
sehogy 😊

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
Ja meg még az hogy a BF2 enginben még csak most rakják be a light maps evektet ami fény és árnyékevektekel szólgál de ha roszul tudom valaki mondja el.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hysteria
BB hogyan szerezted meg a bf2 media editiont? 😊))

nekem is joljonne 😄

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

uHs Gerzson
hát van rá 1.5 hónapjuk ebböl én 1 hónap optimalizálást és bugjavitást adok.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mr Manson
arról nem is beszélve... van még min dolgozni

TDC Geronimo
LOL defivel ölt <#idiota>

TDC Geronimo
Istenem mennyi M4 <#sir>

uHs Gerzson
Ne várj tul sokat inkább a képeken nyálaz 😄

TDC Geronimo
BB legalább te ne hagyj cserben.....ugye te lõttél M4-el? 😊

TDC Geronimo
Hát ha már mi nem tesztelhettük ez a minimum 😉

Zs0lt1
Kérünk szépen egy beszámolót bf.hu-ra ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Ja a Defi lesz a kés felváltója 😊

Hysteria
jajj de jo ellenséget meg lehet shockolni a defivel? 😊)

joebacsi
hmm...f35 jópofa lesz, majd lehet helikopternek is használni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Ugyis állitotag egy 1.7 CPU, 512 Ram és 128mb-s Shader 1.4-s VGA kell a gépbe de majd esz kiderûl mivel most épp ez van a gépemben igaz a VGA kártyám 256Mb-s 😛

uHs Gerzson
És a sarki hordo pixeles ezt kihagytad 😛

Mr Manson
rusnya a fü

BurnBaby
tegnap délután én is lövöldöztem a bf2 media editionnel kicsit, hasonló konfigon, mint amit gerzson ír itt. tekintve, h bõven optimalizálás elõtt (vagy legalábbis az elején) adták ki ezt a buildet, nem hiszem, hogy aggódni kellene, hogy ilyen konfig kell majd alá 😊

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
A tegnapi képekhez képest ma igazán szép képeket kaphatunk ja és gero a képek 50%-nál M4-van lehet hogy tud valamit??? 😄DD. A képeket itt találjátok. Ezek a képek 1024X768 felbontásban, AMD 3400 64 bit CPU, 1 giga RAm és nVidia 6800GT-s gépeken csinálták.
A legjobb kép az összes közül csak a kommentár szavaival kifejezve CLEAR 😄

Lehet én is inkább felmegyek majd.Délután rakom fel az msn-t 😊.

BurnBaby
most már nekem is ilyen fülesem van
igaz logitech, de logoval ,)

www.battlefield.hu

uHs Gerzson
jaja 😄 megrohamozuk a boltot és megfegyegetjük az eladokat hogy ide a BF vagy válalják a következményeket 😄

TDC Geronimo
Neked nem mind1....úgyis 1ütt vesszük meg 😄

Zs0lt1
Jah, kb én is akkor, bár akkor úgy volt, h márciusban hozzák :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Beers
Én is (azt hiszem novemberben )

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Crem
back.

Megrendeltem...😊 (pcDome)

on

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

[NST]Cifu
Pedig egyszer, régen már említettem a HW gárdájának, hogy az 20mm-er alatt géppuskáról beszélünk, gépágyúnak a 20mm és a feletti automata fegyvereket nevezzük. 😉

Ettõl függetlenül a videó azért még tényleg jó. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hysteria
na jo par napos 😊

Hysteria
remelem nam haragszol meg de ez a video mar osregi 😊)

Az M1A2 Abrams árnyékában

Dixie Flatline, 16:24 - PC - Játék: Team-MOHA - ADATLAP - (4 komment)

(Gamekult) Nehány újabb krémes és egy kicsit már dohos, de eseménydús videon csodálhatjuk az M1A2 Abrams tankok tekintélyes tûzerejét és az ellenük küzdõ gyalogosok balettjét. A négy fõs legénység a német Rheinmetall GmbH által fejlesztett 120mm-es M256 simacsövû ágyúval lõhet szegényített uránium magvas páncéltörõ tölteteket, közelharc esetén pedig a 12,7 mm-es Browning M2 gépágyút, illetve a 7.62-es géppuskát vetheti be az ellenséggel szemben.

Battlefield 2: Városi kommandó

http://thenamelessphoto.com/

Na egen....😛.

ez már rég tisztázodott geronimoval, ne kezd újraaa 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TS Zolly
Több mint valószínü frx|DonC-ra gondolsz mikor azt irtad, hogy felbukkant itt egy fazon, aki már gémelt vele. DonC-ot nem ismerem személyesen, de azért adok a szavára.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Marha jó! <#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
nah full áptudét a banner 😊
(kibõvített faqra még várni kell, de nem legyetek telhetetlenek 😊)

Multigyerek
Szóval jön a game és azon fogok nyomulni !

Multigyerek
hagyogy telnek a napok egyre jobban rákattanik<#mf2><#mf1><#mf1><#email><#falbav><#action><#idiota>

Meggymag
Ilyen fülesem van csak Sennheiserben és persze BF2 logó nélkül. 😊

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

hát bfv-nél jobb votl az tény de azért szarból nem lehet várat épiteni ugye 😛PP
de viccet félretéve tény hogy bfv-nél jobb volt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Gondolom az se tettszett 😊

azzal is jáccotam, bár azzal tényleg nem sokat 😊

TDC Geronimo
Amúgy meg kb fél éve énse a vietnammal, hanem a hozzá készített PoE moddal tolom....nekem az iszonyatosan bejön

TDC Geronimo
Ez valóban így van...tele vannak a magyar szerverek 14 év alatti játékosokkal akikkel még nem is lenne semmi baj ha nem lenne akkora a szája. Meg aztán én is jobban szeretek játszani magyarokkal. Hát viszont ha kijön a BF2 iszonyat sok új játékos lesz....és lesz közöttük nem is 1 bunkó. De idõvel megunják az állandó spawn képernyõ bámulást és abbahagyják a játékot 😉