FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a 3. ponthoz: érdekes dolog ez, tényleg így van soxor. most hétvégén is elvállaltam 1x a commanderséget, mert nem volt comm. és már kezdtünk veszteni ( mellesleg: nyertünk a végén:) ). tényleg, mintha félnének a leaderek, hogy a comm. oda küldi őket, ahol nincs harc, holott én is pont mindig oda küldtem őket, ahol szükség lett volna rájuk. de azért ebben az esetben nagyjából azt csinálták, amire kértem őket. viszont megint csak probléma volt, hogy elvétve akadt egy-egy szupplájdrop-kérés, esetleg uav, de ennyi. szóval ahhoz képest nem kellett törnöm magam, hogy hogyan osszam be a támogatást.
ráadásul én aztán tényleg nem küldök el senkit a térkép másik végébe támadni, mindig megkeresem az adott zászlóhoz legközelebbi csapatot, aminek éppen láthatólag nincs dolga. folyamatosan szkennelem a térképet, és néha nem értem, hogy egy olyan környékről, ahol egy árva ellenfél sincs, miért nem mennek át oda, hova küldöm őket, és pl. zászlót kellene védeni.
szóval megint csak az a lényeg, hogy ez egy sokszereplős folyamat, ha valaki nem azt teszi, amit kellene, akkor akadozik a dolog.