Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Pár érdekesség e téren:
Támadó Helikopterek:
AH-1J (Irán)
AH-64A/D (Szaud-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok)
Vadászgépek:
F-14A (Irán)
F-15C és E (Szaud-Arábia)
F-16A/B/C/D/E és F (Szaud-Arábia, Bahrain, Jordánia, Oman, Egyesült Arab Emírségek)
Mirage 2000 (Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi, Quatar)
Szárazföldi harcjármûvek:
M1A2 (Szaud-Arábia)
Leclerc (Egyesült Arab Emirátusok)
M2A2 Bradley (Szaud-Arábia)
Persze érthetõ, hogy a játékosok szempontjából nem üdvös ezen jármûvek feszegetése, ezért valószinüleg a "politikai korrektség" miatt a MEC kizárólag orosz felszereléssel harcol. 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ütös képek, de remélem azért ilyen csunya a grafika mert szar gépen volt tesztelve. sok ujat nem találok benne,
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ami érdekes, hogy szerintem a hitboxot a karaktereknél visszább vették mint a BF-ben volt. Tehát ha bebújsz a fal mögé akkor nem halsz meg, BF/DC-ben ez sokszor elõfordul menet közben mert kilóg a hitbox. Amúgy vannak olyan anyagok amiket át lehet lõni a játékban, ilyen pl. a lemez kerítés... amögött nem ildomos elbújni.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogják megoldani az oldalak kiegyensúlyozását, mert az oké, hogy semmi köze a játéknak a realitásokhoz, de mégis hogy fogják megoldani? na majd meglátjuk...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#wow1>#wow1><#beka2>#beka2><#rinya>#rinya><#ijedt>#ijedt><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting> no comment....
Már megint mibõl maradtam ki? 😞
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A lé már megvan csak ki kellene adni 😊 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha olvasnád tudhatnád, hogy igen 😉
Az M4-et meg nem próbáltad ki ?!?!?!? <#wilting>#wilting>
Nah de mentél vele? <#idiota>#idiota>
Azért mégiscsak milyen jó lett volna, ha mind elmehetünk és kipróbálhatjuk ....azután pedig megoszthattuk volna a nagyközönséggel. Jah....M4-el mentél? 😄
Remélem igen 😉
Na mindegy szal csak azt akarom mondani, kapcsolaton keresztül tudtam ráugrani a cuccra, tehát nem a saját példányommal és nem a saját gépemen játszottam én sem, viszont a amit le tudok vonni így elsõ látásra, hogy ingame odabasz a cucc, bebüntet, bealáz... nekem bejött nagyon. Vietnamot állva hagyja. Screenshotok azért nincsenek, mert nyilvánvaló nem akarom az Õ kenyerüket sem elvenni, lévén nyomtatott sajtóban jövõ hónapban több oldalas tesztek lesznek szal érdemes lesz bevásárolni újságból.
Azért még próbálkozunk majd EA-nál, hátha a esetleg hozzá tudunk jutni mi is valami jó anyaghoz. Addig is azt mondom gyûjtsetek rá, megéri...
6-7 ember :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
)