FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bigface #39237 Sziasztok!
Gondoltam hozzászólok én is a statos témához, hátha sikerül egy kis flame-et kelteni ezen a szokottnál is szürkébb hétfő délelőtt.
Mostanában többet játszottam magyar ranked szervereken és azt szeretném kérni mindenkitől, hogy a stat nézegetése, valamint az eredményeken való vitázás helyett, próbáljatok meg csapatszellemben játszani.
1. és legfontosabb: Kommunikáció, ne restelj szóba állni a squadtársaiddal, squadleaderek a commanderrel.
2. Ez egy csapat játék, akkor nyersz, ha a csapat nyer és akkor vesztesz ha a csapat veszít. Ezért próbálj meg együttműködni a csapattársaiddal. Ha játszol, álj be egy squadba, ha nem akarsz beállni, akkor csinálj egyet (így nem esel ki a kommunikációból). Ha nincs koncepciód, hogy mit csinálj, hova menj és milyen fegyvernemet válassz, kérj segítséget a felettesedtől! (Kommunikáció!!!)
3. Szomorú tapasztalat, hogy bizonyos squadleaderek soha nem csinálják azt amit a commander számukra kijelölt, holott így az egésznek semmi értelme. Ha valakinek a magas pontszám a lényeges, akkor csináljon sok pontot, amit úgy is el lehet érni, ha arra mész, ott támadsz/védekezel, ahol a legnagyobb szűkség van rá. Valószínű hogy a commander nem egy kókler és ha hoz annyi áldozatot, hogy lemond az élmény- és akciódús játékról, akkor tiszteld meg annyival, hogy teljesíted a parancsait, ha pedig valami nem világos akkor KOMMUNIKÁLJ!!!
Röviden ennyi!
Kösz a figyelmet.