• FlatlineHun
    Ja! Ennél már csak az eX-es csíterek rosszabbak! Tegnap velük játszottam, és láttam hogy eX.Hatt a karkandon 7x halt meg, és csomó killje volt! Egy másik tag meg egymás után három embert lekéselt!
    Azt az eX.v-sly- nevű srácot meg nem lehet lelőni a repülőből! Saját szememmel láttam, 2 halála volt, és 80 feletti pontja!

:)) :)) :))

PT-sek ellen én is játszottam már, és szerintem a csítjük abból áll, hogy jól játszanak. Bugok és furcsa események mindig történnek. A múltkor hátulról elkaptam egy gyereket, közvetlen közelről beleengedtem 3/4 tárat a G36C-ből, megfordult, lelőtt. Legközelebb 3 lövéssel leszedtem messziről. És valahol a lista alján végzett. Bug, vagy mittomén. A csíterezés akkor jön elő, ha valaki tapasztal egy ilyen bugot egy jó játékosnál. Velem is volt ilyen, hallom lőnek a hátam mögül, megfordultam, leszedtem. Normál esetben simán meg kellett volna halnom...
    Amúgy amennyire én tudom "nemmeghalós" csít nincs is. Csak falonátlátós, radaronmindenmegjelenős, automatacélzós, bárhováspawnolós....