Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
na nem baj, ezentúl legalább rajtad tesztelek majd minden interfészt, mert ha te megérted, akkor mások is biztos <#hawaii>#hawaii><#beka2>#beka2>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
sírok...😊
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de ha mégse akkor a ... egye a mályukat
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
caddie
Erre írtam, hogy rendszeres 16v16 war-hoz, hogy tartatni tudjad a "lépést" kell egy 40 fõs klán.
- kompetitív jellegû csapatot feltételezve
- általában egy 2.5x szorzó mindig megvan bármilyen csapatjátékban a teljes létszám és a meccs létszám közt
Amúgy én is örülnék a sok klánnak, de a 16v16 jelenleg kivitelezhetetlen megfelelõ színvonalat feltételezve.
Ezért tartom valószínûbbnek a max. 12v12 -es warokat.
Sztem ez egyben azt is jelenti, hogy nemsokára frissül az armies részleg a hivatalos Battlefield 2 oldalon!
Joe bá: megmondanád nekem, hogy milyen flash progival csináltad az alap kis banner-t?
alias Darken
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kizárt! 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az én tököm is tele van már az idióta ízelítõkbõl na meg az utánuk jövõ 40 fölösleges kommentbõl

gyuri http://gyur6.uw.hu
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy engem nem zavar, sõt ha valamin nagyon fel vagy háborodva felõlem ki is írhatod nagy piros betûkkel, csak nem szeretném, hogy minden második szó b+ legyen, mert az úgy tök lehangoló. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lécci ha már káromkodtok, legalább cenzúrázzátok, hadd legyek nyugodt. :-)
2. akkor mondj egy olyan játékot amiben tapasztalatod van, és ahhol 10vs10 es meccseket játszanak a bfen kívül
bár lehet, hogy magyarország 2 legnagyobb bf csapat lídere full faszságot mond (olyan jelentéktelen faszkalapot nem is számítva mint én), és mégis te jobban tudod
Talán pont ez a lényeg, a sima public és a "vérre menõ" klánozás között még van szabad hely <#fejvakaras>#fejvakaras>
[szarkavarás rulz <#hehe>#hehe>]
Szvsz 10vs10-ben SZAR lesz ez a game :/
Amúgy innen, de mint mondtam ez teljesen ugyanaz