Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
amúgy sokat gondolkodtam azon, hogy tegyek e villogó nyilacskákat, hogy amik beindítják az IDE KATTINTS effektust az emberekben, de úgy gondoltam szükségtelen...erre jössz te 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
eddig mindenkinek egyértelmû volt 😛
na nem baj, ezentúl legalább rajtad tesztelek majd minden interfészt, mert ha te megérted, akkor mások is biztos <#hawaii><#beka2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PlaTina512
Bazze, szólhattál volna, hogy ez is olyan trükkös linkes, mint ami, a bf42nél van! 😄 azt hittem hogy ha a faqra kattintok akkor elvisz vhova a francba és nem azt hogy kiirja... 😛

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

joebacsi
"A banneren nincs kinn semmi, amia dátumra vonatkozna"
sírok...😊

PlaTina512
A banneren nincs kinn semmi, amia dátumra vonatkozna, a minuszjelet, meg így önmagában nem vágtam azonnal. 😄 este van már

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
banner? 😊

uHs Gerzson
NA te is visszatértél? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Istencsászár
- = nem + = igen 😄 nemtudtad?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PlaTina512
Miva'? Télleg nemtom! 😄

Istencsászár
-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PlaTina512
Hali! Egy kicsit nem jövök ide és máris 2500 új üzi! hallatlan! Megjelent már a stuff? 😊

TDC Geronimo
jaja....ezért inkább vedd meg te is az eredetit! 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ha törttel fogsz jáccani akkor sok mindentöl el fogsz esni!😊

TDC Geronimo
fog menni...ezen nem kell aggódnod 😉

odex
én meg azt remélem hogy a tört verzión mennyen a multi bár a hackerek ezt ki fogják küszöbölni <#wink>
de ha mégse akkor a ... egye a mályukat

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Joe004
Na ja remélem már az elején lessz 1 64 es statos szerver 😄 !

CAD
Hat jah majd kiderul... de en a gepigeny miatt kizartnak tartom, hogy az elso par honapba tul sokan lennenek. De persze nem kell hogy sok emberlegyen... legyen csak annyi, hogy gyakorlatilag barmikor jol el lehessen szorakozni egy ket honi szerveren.

caddie

Joe004
Majd meglátjuk mennyi új ember lessz... nagyon sokan mondták, hogy megveszik!

Frankie
BF2-re mondtad, hogy 16v16 lesz a war.

Erre írtam, hogy rendszeres 16v16 war-hoz, hogy tartatni tudjad a "lépést" kell egy 40 fõs klán.
- kompetitív jellegû csapatot feltételezve
- általában egy 2.5x szorzó mindig megvan bármilyen csapatjátékban a teljes létszám és a meccs létszám közt

Amúgy én is örülnék a sok klánnak, de a 16v16 jelenleg kivitelezhetetlen megfelelõ színvonalat feltételezve.
Ezért tartom valószínûbbnek a max. 12v12 -es warokat.

TDC Geronimo
Kínai renderképek itt
Sztem ez egyben azt is jelenti, hogy nemsokára frissül az armies részleg a hivatalos Battlefield 2 oldalon!

OFF a négyzeten!
Joe bá: megmondanád nekem, hogy milyen flash progival csináltad az alap kis banner-t?

alias Darken

TDC Geronimo
Miért ne adnék?....amiben igaza van abba igazat adok, amibe nincs....ahhoz meg nem írok semmit 😄DDD

Joe004
Ne neki adj igazat vazzeg! Nem megyek veled holnap BP re ! <#mf3><#violent><#boxer> Különben meg majd találkozunk BF 2 ben <#wave> !

TDC Geronimo
😄

tudom énis, de ugye amig élünk remélünk 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

joebacsi
"fejlõdnek akár még az emberek is"
kizárt! 😉

tudom hogy mindig is ez volt a gyenge pont de addigra hátha fejlõdnek akár még az emberek is 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Skiper
😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
teljes mértékben igazad van,
az én tököm is tele van már az idióta ízelítõkbõl na meg az utánuk jövõ 40 fölösleges kommentbõl

gyuri http://gyur6.uw.hu

Bandew
Aztat csináljátok amit mondok! <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

#5306 Egy új korszak kezdete <#vigyor1>

Bandew
Én csak törölni tudok. :-)
Amúgy engem nem zavar, sõt ha valamin nagyon fel vagy háborodva felõlem ki is írhatod nagy piros betûkkel, csak nem szeretném, hogy minden második szó b+ legyen, mert az úgy tök lehangoló. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

joebacsi
sry, pöttyet elragadtattam magam az önirónia közben, kérek egy *-ot valamelyik magánhangzó helyére, hogy én is nyugodt lehessek 😉

Bandew
Öööö...
Lécci ha már káromkodtok, legalább cenzúrázzátok, hadd legyek nyugodt. :-)

joebacsi
1. "ebbõl a szempontból" sztem mit jelent?
2. akkor mondj egy olyan játékot amiben tapasztalatod van, és ahhol 10vs10 es meccseket játszanak a bfen kívül
bár lehet, hogy magyarország 2 legnagyobb bf csapat lídere full faszságot mond (olyan jelentéktelen faszkalapot nem is számítva mint én), és mégis te jobban tudod

"komolyan van veve a klanozas"

Talán pont ez a lényeg, a sima public és a "vérre menõ" klánozás között még van szabad hely <#fejvakaras>

Jól érezted! Mond meg nekik! <#vigyor1>

[szarkavarás rulz <#hehe>]

Joe004
Jó persze! De mégse 40! BB vel 1etértek meg veletek is... csak 1bõl lebasztak, hogy kussolja hülyegyerek (legalábbis én így éreztem) !

Bercy
ha 40 nem is de 30 kell. persze csak ha komolyan van veve a klanozas. azt olvasd el amit BB irt. nagyon sok igazsag van benn. az en klanomnak is voltak neha ember gondjai amikor nagyon osszezsufolodtak a tetmeccsek, es szinte minden nap kellet volna gyakorolni vagy meccset jatszani. hiaba voltunk 15-18an a csapatban, nem mindig tudott megjelenni 10 fo az adott idopontra.
Remélem elég friss hús jön hogy lehessen nagy létszámú klánokat csinálni 😊

Szvsz 10vs10-ben SZAR lesz ez a game :/

Joe004
Mint már elöttem írták a BF2 nem bf42 másik játék érted? És más játékokban lehetséges, hogy nekem is van tapasztalatom... és akkor se kell 40 ember...

Serpa
ez jobb minõségû volt.

TDC Geronimo
Meg hát.....de mondom hogy az teljesen ugyanaz!
Amúgy innen, de mint mondtam ez teljesen ugyanaz

Serpa
ok.

azt meg tudom nézni vhol, amit te írtál ?

TDC Geronimo
jó..jó...de az akkor is ugyanaz

Serpa
amit én most láttam, az qt 48 megás.

TDC Geronimo
Az ugyanaz ami a BF-CON05-ön készült.....az a 65 megás

TDC Geronimo
Jah....

Serpa