FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Poggyász #37713 Hát sajnos úgy van ahogy Borg mondja. Augusztus 29-én elküldtem elküldtem előre a lemondó faxot hogy folyamatban legyen a dolog már amikor szept. 1-én lejár a hűségszerződésem. A fax-ban megjelöltem a tárgyban hogy szolgáltatóváltás lesz, kérek nyilatkozatot hogy nincs tartozásom. Kiderült hogy 8 nap alatt dolgozzák fel a lemondásokat és ezt szépen be is tartották mert csak szeptember 6-án délután ment el a netem. Közben írtam a [email protected] is hogy küldjenek nyilatkozatot, hátha a fax-ban leírt kérésem felett elsiklottak volna. Aztán felhívtam megint az 1234-et hogy mi a helyzet kapom-é a nyilatkozatot. Az előző hívásoknál azt mondták hogy szeptember 1. után kaphatok ilyet, de a mostani ügyintéző adatvédelmi okokra hivatkozva elutasította ezt.
Felhívtam a másik szolgáltatót hogy most mi legyen, ott kiokosítottak hogy saját célra kérjek számlaegyenleget, nekik az is jó. Újabb kör, újabb ügyintéző:
-kezicsókolom számlaegyenleget kérnék saját célra.
-De önnek nincs tartozása.
-Én mégis szeretnék egy papírt erről.
-De ilyet nem szoktunk küldeni. Kis türelmet kérek.
[Zenehallgatás]
-Köszönöm a türelmét akkor küldünk önnek egy egyenleget.
-Köszönöm akkor erre a faxszámra kérném...
-Adatvédelmi okokból nem küldhetjük faxon.
-Akkor személyesen hol vehetem át?
-A központban nyomtatjuk csak postán küldhetjük el...
Szóval most itt tart a dolog, várom a postást, az ADSL modemet meg körberaktam Claymore-ral hátha a T-Com-os szerelők megpróbálják elhurcolni