Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAD
Ha nem eszel, nincs ajandek...

caddie

TS Zolly
Linket wazze!

Bár az frx-hez soha.<#vigyor2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TDC Geronimo
Naná ;)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CAD
Jah, meowwal mar itt toljuk nem csatlakozol?

caddie

Beers
Múltkor a warez,most ez!
Ej-ej <#vigyor2>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Lesz ma BF2 demo?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
MI???

Na eeegen.......:DDDDD.Nyuszinak jó voltamde ettõl eltekinteve élveztem.Holnap?.
(És tényleg beírt..Ez az ember nem csak ígérget... :) ).

TDC Geronimo
De faszát POE-ztunk igaz tgabbar? ;)

:DD

CAD
Hehe, jah... most ennyire tellett :)

caddie

TDC Geronimo
hmmm...vajon kire gondolsz :D

joebacsi
ilyen "demólázból" már volt probléma asszem, úgyhogy jó lenne lassan leszokni róla :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
látom készül az új logó ;)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
<#eljen>

0Fritz0
?

Aki lusta ahhoz, hogy visszanézzen 1, max. 2 oldalt, akkor mi minek vegyük a fáradtságot, hogy válaszoljunk? Nem nekünk kell az infó, hanem neked és szó sincs több 1000 oldalról.

Nem vagyok moderátor.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

odex
csak mondta egy moderátor!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

CAD
Ezeket a dolgokat honnan veszed? :D

caddie

odex
hát figye akinek nem esikjól az nem olvasss vissza! de ezzel a moderátoroknak mit ártanak ezt nem értem! mert most hogy nem olvasssnak vissza 1000-oldalt az azért már jönnek a bünti pontok most tudom hogy kapok 1-2 bünti pontot és törlik a szövegem amit irtam szertem a moderátoroknak az lenne a dolguk hogy az oldalt figyeljék hogy egy barom ne irjon be semmi hülyeséget!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Van bene valami.<#fejvakaras>

CAD
Jah tenyleg uncsi mar, hogy mindenki kerdezgeti... amint kijon higyjetek el hatalmas betukkel ki lesz irva mindenhova :)

caddie

odex
te moderátor vagy?

odex
hát ez a smile elég ronda most nem azé hogy megsértselek!

0Fritz0
Sajnos hajnali 1óra óta még mindig nem hozták ki (#4535), egyébként nem eccerûbb visszaolvasni pár sort, mint naponta kérdezni?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

egyépként wermo vagyok csak beraktam egy szmálylit .)

de hol van ahol jelenkezhetek moderatorrrnak

odex
á már pedig felizgultam hogy van:D<#nevetes1>

joebacsi
miért akarsz moderátor lenni?

joebacsi
hogy a bánatba vontad le ezt a következtetést ebbõl a hozzászólásból <#fejvakaras>
amugy nincs

odex
VAn demo verzió???
??? ???

0Fritz0
Ha már voltál, akkor shimán menni fog, sõt otthoról még admin jogot is adhatsz magadnak az SG-re. :)

de én már voltam csak más névvel na elmondja valaki hol lehet beállítani hogy sg-s moderátor legyek?

0Fritz0
Hát, 9 nap fórum tagság és 93 hozzászólás uán sztem még sehogy... :)

Hogy lehetek moderátor?

TDC Geronimo
:D

CAD
Hello, frxes vagyok es itt vagyok. Mit tehetek erted?

caddie

joebacsi
egyikük épp eggyel alattad :)

TDC Geronimo
Nem vették el a büntieimet :(

Skiper
na, hol vannak a kedves frx-esek, akik szerint szét volt spamolva a fórum?....

gyuri http://gyur6.uw.hu

CAD
Nah pont arrol nincs info :D

caddie

Engem az a plusz egy érdekelne :).

vsly
Mi az hogy mi a neve????Kaptál linket,ha rákattintasz,akkor a cimsorban kiirja.
de a #4527 hozzászólásban is leírták neked.Ne legyél már ennyire láma...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

CAD
Valami iszonyat sok Bf2 hir van mostanaban... de ezek nagyresze modhirek. Erdekelnek ezek valakit? Marmint van ezer plusz egy mod... de oszinten, ezekrol szolo hirek erdekelnek valakit?

caddie

de mi annak a szmájlik oldalnak a neve?

TS Zolly
Tod, egyszer már leirtam, herotom van a vidijoktól meg a képektõl. Kézzel fogható, kipróbálható gém kell.

TDC Geronimo
Ezt nem értem...nekem is letelt a két hét mégse tüntek el ezek az izék...hol itt az igazság? <#sir><#rinya>

TDC Geronimo
ÁÁÁÁÁÁ én se vagyok már büntiben? :D

De mennyi........
Az meg képek halmazának orgánuma...rengeteg...Csak játék meg a d*mo(Tisztelet Geronimo-nak :D ) nincs.......

odex
a bf 2 video vannn már?<#conf>

TS Zolly
Ma már ma van. Vidékiesem máma már máma van. Ezért felteszem a költöi örökzöld kérdést. BF2 demo lesz?