• FlatlineHun
    És még mielőtt átcsapunk flémelésbe a következőket vedd figyelmbe:
    Az általad leír esetben ha én nem alakítok sqaudot, akkor sem tudsz hova spawnolni, mert 2 teli squad van.
    Továbbá: miért várod el tőlem, hogy úgy cselekedjem, hogy az neked jó legyen?
    Harmadszor egy általános helyzetet elemezve: beállok, tudom, hogy tankozni fogok, van commanderünk a lehetőségeim:
    - csatlakozom egy meglévő squadhoz (nem tudok uav-ot kérni, nem tudok supplyt kérni, nem tudom használni az extra spawnpontot sem (hiszen jármű mellett születek újra, nem tudok meghívni a pályán kóborló lonewolf tankosokat sem páncélos alakulatba, commander nem tud nekem parancsot adni, és soha nem leszek a csapat mellett, vagy ha igen, le kell mondanom a tank mobilitásáról, nekik meg a gyalogosok lépcső/terephasználatáról)
    - nem csatlakozom sehová. (kb ugyanaz mint az előző)
    - Alakítok egy saját squadot, ahol mindezen előnyöket élvezhetem.

Akkor most kinek fordított a logikája? A tied begyepesedett az infantry squad-ba, ott követed el a hibát! Nagyon sokat jelent pld, ha a commander parancsban/élőszóban tudja jelenteni a helinek/tanknak az elsuttyogó egységeket.
    Mindezen előnyökről mondjak le, csak, hogy neked legyen e nyamvadt spawnpointod????