• FlatlineHun
    Bocsánat, hogy ilyet mondok, de többen többször mondták már, hogy SLként (squad leader) nem ajánlatos röpködni, tankozni stb.
    Engedjétek meg, hogy ellentmondjak. Amikor pld helizem, csinálok új squadot (általában CHOPPER néven, és megjegyzem, hogy hanyadik squad vagyok) mert így: gunnerem vissza tud rám spawnolni, commander tud parancsot adni (ha látja, hogy valaki elsuttyog hátul) egyszer egy magyar commander (asszem HUN_ZOLI) voip-on számmal szólította a squadokat. Nyilván, mert az ő képernyőjén nem látszanak a squad nevek. Ha valaki infantry-zik, NE JOINOLJON SQUADHOZ aminek chopper a neve.
    Tank/engineer szintén, csak itt PANZER nevet szoktam adni, azért hogy csapatjátékos emberekkel páncélos szakaszt tudjunk játszani. Nyilván ha úgy adódik, hogy foglalok, semmi kifogásom, hogy valaki belép a squadba, segít foglalni, majd kiugrik a tankból és megy útjára. Itt elsősorban azért vagyok SL, hogy tudjak UAV-ot, supplyt kérni.
    NEM CSAK INFANTRY SQUADOK VANNAK.
    Sőt szokott lenni, hogy specopsként SABOTAGE squadot alakítok. Most őszintén ki szerint hiba, ha a tankos SL? Legyen inkább lone wolf?