FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát nem tudom. van benne igazság, bár az gáz, hogy a leader és a memberek szét vannak szóródva a térképen. csak ebben az a gáz, hogy közben keresztül kell vágni a térképen, ami több percbe tellik, plusz ott vannak az ellenséges tankok, repülők, helikopterek. szóval ez így kockázatos. szerintem nem véletlenül volt a középkorban is az a hódítások taktikája, hogy muszáj volt elfoglalni az útközben lévő várakat, mert anélkül megette a fene az utánpótlást. na itt is pont ez van. ha van közelebb egy ellenséges zászló, akkor azt kell elfoglalni, mert mire eljutok a térkép másik felére, és elfoglalom a zászlót, addig a másik oldalon lehet hogy az ellenség már terjeszkedik.
ha commander vagyok (ritkán) és van legalább 3 szakszom, akkor én így adom ki az utasításokat, 2 szakaszt elküldök a legközelebbi zászlókhoz, egyet meg meghagyok védekezni, ahol kell. persze nem mindig hagyják magukat a játékosok így befolyásolni. egyetlenegy olyan menetre emléxem, amikor mindenki azt csinálta amit mondtam, és úgy nyertük meg a shongua stalemate mapot, hogy minden zászlót elfoglaltunk, csak egy maradt az ellenfélnél, ahol nem volt helikopter, és minden létező embert a zászló köré küldtem, de nem kellett elfoglalniuk, hanem csak körbevenni, és az ellenfeleket nem kiengedni onnan. én meg osztottam az áldást az égből folyamatosan.