• FlatlineHun
    Anélkül, hogy szeretnék elmerülni a Landor vs PT-6 vitában, ha szabad, elmondanám a véleményemet:
    Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki egy jól sikerült meccs után felrakja a shotot, hogy lám, 10 vs 20-ban is megállta a helyét. Ezért a játékostársaktól elismerést érdemelne, pláne, ha a csapata nyert. Arról kicsit nehezebb shotot felrakni, hogy "milyen remek játék volt, igaz, 20x haltam meg, és 15-öt öltem, vesztettünk, de azért jó volt a game". ÉÁs távol álljon tőlem, hogy Landor érdemeit kétségbe vonja, de 44 kill, 1 halált nem lehet összehozni, ha jó az ellenfél. Azt tényleg csak Vérpistikék ellen lehet, akik akkor sem hajlandóak AT-re váltani, amikor 4x lövi ki öket ugyanaz a tank. Landor sem olyan komment-tel rakta fel, hogy íme, agyonöltem egy csomó jó játékost...
    Szerintem ha valaki panaszkodik, lámázik, és csíterezik, "szájjákiatankodból"-ozik mert ötször kilőtték tankkal az maga a mesterláma.
    PT-sekkel kevésszer játszottam, de akkor kivétel nélkül nagyon jól játszottak.
    Akkor magyarázzátok már el nekem, hogy miért ez az egymástfújolás, meg pippantatás ahelyett, hogy játszanátok egy jót egymás ellen? Elvégre Landor ledobta a kesztyűt, nektek csak fel kellene venni...
    Én nagyon zöld vagyok még a klántémához, szóval kérlek avassatok be...
    Zajcev: Landor tényleg ilyet csinált?