172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor miért írja a game pl. a PKM leírásánál, hogy fekve ponotsabban tudsz célozni, mint állva?
Nem futást meg ilyesmit említ... -
játszottál a vietnám nevű játékkal?
ott a jelenleginél sokkal erősebbek a fegyverek és mit ad isten egyetlen ember ha skilles képes végig rambózni és akár nyerni is a kőrt... ott nincs medic... helyenként elhelyezett ládikák stb...
ki lehet próbálni a különbséget...
ha egyenlő tudású a két ellenfél akkor tök mind1 milyen a mod, ha pedig egyik erősebb akkor a rambók a jobb sebzéssel sokkalta keményebbek lehetnek... kis sebzésnél már nehezebb...
amugy pedig a lőszer hiány még érdekes felfogás... kinek kell lőszer? ha jol nyomod, táraznod se kell...
(aki nem érti miért írtam az gyakoroljon csak és kis tapasztalat után rájön). -
Ez így korrekt, megijedtem, hogy teljesen eltérnek a játéktól... -
Borg #36671 1 példa
Alap bf2-ben nem lehet átlőni a könnyű pácélzaton.
A modban az APC-ből bizonyos fegyverekkel ki lehet lőni embereket/sofőrt.
2példa
Alap bf2-ben NINCS lekódolva az a rész, hogy állás, gugolás, fekvés között különbség legyen ha lőssz. (csak az, hogy futás és állás között)
A modban szépen be van kalibrálva, hogy fekve a legpontosabb a lövés, és így tovább.
Ilyesmikre kell gondolni. -
Há én nem tudom, sztem többet lehet elérni egy jó játékmenettel, történettel, persze lehet valósághű csak ne vigyék túlzásba mint egy-két játéknál, hogy meglőnek és utána vánszorogsz, annak szerintem tök semmi értelme, pl swat-ban utáltam, hogy mire eljutottam vhova az fél óra volt, akkor inkább haljak meg és spawn újra, én csak a túlzott realitással nem értek egyet. Ha csak közelítenek az lehet jó. -
az nem a te érdemed hogy be tudsz repulni a hangárba alagútba meg mittudomén hová úgy hogy a rotor félig benne van a falban hanem egy javításra váró bug
nincsenek magas tereptárgyak?a dc-ben ?nem lehet leesni helivel?azért vannak a dc-ben hegyek ,itt-ott fák ,vannak városi pályák helikkel ! és a papa meg a bandája még berinen is heliztek a szerverükön pedig annál szűkebb pálya nem volt és ott ha beleért valamibe a rotor akkor mentél a levesbe !ha majd kijön a peccs és ezen hibát is orvosolni fogják a heliknek az AT-s sebzéssel együtt akkor lesz aztán "isten óvja a kirájnőt"
ja amúgy HKazért nem helikoptert jelent mert a helikopter az nem heli kopter hanem helikopter érted KOPTER
-
Hehe... még vagy 5x!!! 
Amúgy sziasztok! -
Borg #36667 A real mod nem arról szól, hogy mindenki 1 lövéssel kinyírható lesz utána.
Csak "közelebb" viszi ehhez a játékot. Fenntartva a balanceot. -
Hát ezeket a realitás modokat nem tudom hova tenni. A játék azért nem reális, mert így játszható. Különben pl. a helivel mire elindulnál több percbe kéne teljen (hajtómű indítás) ugyanez a repcsiknél és az ilyenek elrontják a játék pörgését, hangulatát, ha meg csak néhány dolgot realizálunk akkor meg az a néhány dolog idegesítővé válik könnyen. -
srácok, tegnap este megcsináltam az armored service ribbont. kiirta game-ban hogy megkaptam, de a bfhq-ban vagy a stat oldalakon sehogy se akar megjelenni :( Meg kell csinálnom még1x?? -
jó, de más dolog ha te vezeted a tankot is, mert akkor azért nagyjából ki tudod számítani, hogy mi következik (még az imbolygást is..)...viszont ha egy más ember mozgatja a tankot, annak nem látod előre a gondolatait, hacsak nemvagytok nagyon összeszokva, ami publikon elég kizárt :) -
FlatlineHun #36663 Tisztában vagyok vele, de azt írta: "mert még egy jó gunner sem tudott mozgás közben pontosan lőni a toronyból"
BF42-ben a Tigris tornya mindig mozgott. Mentél, megálltál: mozgott. Lőttél, még jobban mozgott. Egy idő múlva már mindegy volt, hogy mentél vagy megálltál....
bf2-ben ehhez képest tankkal lőni leányálom! Nem is beszélve a rengeteg nagyon sima útról....
-
ilyen 2 emberes nemvolt, de pl forgotten hope-ban úgy volt megoldva, hogy lövéshez bele kellett nezni a celzooptikaba, amivel csak egy kis területet lehetett belátni, tehát vezetéshez elég használhatatlan volt...viszont ott 4 ember fel tudott ülni a tank oldalara -
haxoror arra az esetre gondol, ha külön ember vezeti a tankot, és külön mégegy kezeli a fegyvereket -
ha csipobol tuzelne akkor hidd el hogy akkorat rugna egy m249 hogy sajat magat b*szna fejbe
-
haxoror #36659 42-höz is van ilyen mod? -
FlatlineHun #36658 Jó gunner a Tigrisből is lő mozgás közben... mivel máshogy nem is lehetett szinte.
Lánctalpas hintaszéküteg. -
haxoror #36657 Az már "túl sok" :) -
WWII Online? :) -
haxoror #36655 Igaz, viszont abban a modban még a nyílt terep is bukta volt mert még egy jó gunner sem tudott mozgás közben pontosan lőni a toronyból szal lövés előtt meg kellett állni stb, nekem az egyemberes tank jön be jobban
-
borg, nekem a szerverkereső nem találja az sg szervert -
haxoror #36653 Jó lett volna csak a gyalogság nem tudta tartani a tempót a tankokkal, sztem marha jó lenne ha BF2-ben még négy ember fel tudna ülni a tank szélére mint a Halo-ban, együtt mozoghatna a squad és a szállítás lenne tényleg csak az értelme :) -
Szerintem ha aknaznak akkor a varosban igy is ongyilkossag bemenni az utcakba :) -
Olyan hogy gyalogos fedezet nem is létezik? :) -
Borg #36650 Na még azért ne igyunk előre a medve bőrére :)
Az SG szerver jövője még sokmindenen múlik... -
Úgy tűnik, én vagyok itt egyedül az ellenzék. :)
Ha már realizmus, szerintem a repülőket el is kellene felejteni. Olyan a világon nincs, hogy egymástól 2 kilométerre egy-egy ellenséges reptér... Na, meg a pilóták tenyere sem izzad meg két perc alatt a botkormányon azért, hogy szinte egy helyben körözzenek... -
haxoror #36648 Ezt a kétszemélyes tankot DC egyik modjában már megcsinálták, nagyon sokat gyengített a tankokon és a házak közé bemenni vele 100% öngyilkosság volt -
nekem pl az iraqi desert map naon tetszik -
a battlefield.hu-nak ajánlom ezt az oldalt
folyamatosan frissül, custom mapok, és sok cucc van bf2vel kapcsolatosan -
nah, aztán lehet kerülgetni az "SG.HU" plakátokat a falakon :) -
haxoror #36644 Hát ja, bár nekem a specializált repcsik hiányoznak a legjobban, ennél csak sima 42 volt szarabb ahol minden szárnyas bizbasz minimum 50 tonna bombával volt felszerelve -
Borg #36643 A gond csak az, hogy több ilyen is van.
És a legtöbb nem teljeskörű, csak valaki megpróbált belebuzerálni a játékba. Márpedig ha csak 1-2 dolog van elállítva, mint ebben, akkor az csak árt.
Egyelőre Lifeforcék real modjára pályázok, mivel az a legigényesebb talán. Meg ők már nem akarnak foglalkozni vele, szal talán a továbbfejlesztésére is megkaphatom a jogokat :) -
nekem is -
battlefield.hu-n találtam
a neve: Project Reality Mini-Mod -
Ez a mod nagyon bejonne... -
Multiban kizárja. Szerintem.
Egy olyan játékban, ahol egy lövés egy ember, nagyon durván sokkal többet számit a ping és a lag.
Másik fele... Asszem ismered a Flashpointot. Részemről nem túl nagy élmény, amikor ellövik a lábam, aztán mászhatnék másfél kilométert hason. Inkább restart pálya. -
Borg #36638 Van több real mod is, ez melyik? -
még azt lehetne, hogy a medpack csak fele életerőre gyógyítson maximum. -
vagy ti csak a sebzést akarjátéok javítani? -
aki nem tudja ezek vannak benne:
- Eltávolították a sebzés kijelzést
- Csökkentett ugrási magasság és távolság
- javított járműfizika
- Eltávolították az ejtőernyőt
- A gránátok és robbanószerek hatóköre és sebzése nagyobb lett
- Megváltoztak a mesterlövész fegyverek sebzése és zoomja
- A commander által ledobott supplys doboz nem javít olyan hosszú ideig
- Tovább maradnak meg az elpusztított járművek roncsai